Ünlü isim Ramazan Kurtoğlu'ndan çok konuşulacak yatırım tavsiyesi! Bunu yapan kazanacak

Ne altın ne gümüş ne dolar.. İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu daha önce yapmış olduğu yatırım tavsiyelerinin tam tersi bir tavsiyede bulundu.
Ünlü isim Ramazan Kurtoğlu'ndan çok konuşulacak yatırım tavsiyesi! Bunu yapan kazanacak

Ünlü isim Ramazan Kurtoğlu'ndan çok konuşulacak yatırım tavsiyesi! Bunu yapan kazanacak: İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu katılmış olduğu bir televizyon programında yatırımcılara göstermiş olduğu yol haritası ile gündeme geldi. Daha önce altına yatırım yapılması konusunda yatırımcıları yönlendiren Kurtoğlu bu kez çok ters köşe bir yatırım tavsiyesinde bulundu ve gelecek günlerde kıtlık gibi konuların konuşulacağını söyleyerek bunu yapanın kazanacağını ifade etti. 

EKİP BİÇEBİLECEĞİNİZ BİR ARSA SATIN ALIN 

 İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu yapmış olduğu yatırım tavsiyesinde artık Büyükşehirlerden ev satın almanın bir anlamının ve kazancının kalmayacağını söyledi. Bu sebeple sadece İstanbul değil tüm büyükşehirleri kastettiğini dile getirerek merkezlerden uzak arsa satın alın diyerek dikkat çeken yatırım tavsiyelerinde bulundu. Yakın zamanlarda kıtlık gibi konuların konuşulacağını söyleyen Kurtoğlu tavsiyelerine şöyle başladı;

"İstanbul'un ortasında olan insanların fazla evleri varsa yakın bölgelerden toprak alsınlar. Arazi alsınlar. Mutlaka ve mutlaka ekip biçebileceğiniz alanlarınız olsun."

2025'TEN İTİBAREN KITLIK KONUSU DAHA ÇOK GÜNDEME GELECEK

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu şaşırtan yatırım öneri ise 2025 yılında kıtlık ile ilgili sorunların baş göstereceğini söyleyerek ata tohumların atılmaması gerektiğini şu ifadeler ile açıkladı; "Ata tohumlarını sakın ve sakın atmasınlar. 2025'ten itibaren kıtlık konusu daha çok gündeme gelecek. Şu an tarım bölgeleri ve köy kentlerini acilen hayata geçirmemiz gerekiyor." dedi. 

İlgili Haberler