Bankada para tutanlar dikkat! Mert Başaran olası bir depreme karşı uyardı

Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran olası bir deprem için bankada parası bulunan vatandaşları uyardı.
Bankada para tutanlar dikkat! Mert Başaran olası bir depreme karşı uyardı

Bankada para tutanlar dikkat! Mert Başaran olası bir depreme karşı uyardı: Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran bankada altını, doları ve nakit parası olan vatandaşları uyardı. Bankada para tutuyorsanız bu haber sizi ilgilendiriyor. Uzman isim Başaran olası bir depreme karşı uyardı. Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerden sonra Türkiye'den tam 11 il feci şekilde etkilendi. Bu depremler sonrasında bankada para tutanlara Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran tarafından uyarı geldi. Buna göre Uzman isim Başaran yatırımlarını bankada tutanlara kritik uyarılarda bulundu. 

Son zamanlarda Türkiye gündeminden düşmeyen Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerin etkileri hala sürüyor. Vatandaşlar olası bir depremden korkarken aynı zamanda yatırımlarını ne yönde yapmaları gerektiği hakkında da bilgi almak istiyrolar. Uzman isimlerin yapmış oldukları önerileri ve uyarıları dikkate alan vatandaşlar bu yönde araştırmalara devam ediyorlar. 

FAY HATTI GEÇMEYEN İLLERDEN EV ALIN

Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran yatırımlarını bankalarda tutanlara olası bir depremde yaşanabilecek olayları örnek vererek uyarılarda bulundu. Mert Başaran bankada tutulan paraların bankada durmasına karşın fay hattı geçmeyen illerden ev alınmasının çok daha mantıklı olacağını söyleyerek uyarılarına şöyle devam etti; 

1 MİLYOR DOLARIM VAR DERSE NE OLACAK?

"Banka kasasındaki paradan banka sorumlu değil mi diye soran oluyor? Banka kasasında kimin ne kadar parası olduğu gizlidir! Bu nedenle banka kime ne kadar ödeyecek? Herkes gidip derse benim kasada 1 milyar dolarım var derse ne olacak." diyerek yatırımlarını banka kasalarında saklayan vatandaşları uyardı. 

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerden sonra bazı illerde hayat durma noktasına geldi. Binlerce vatandaşın hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan bu felakette binlerce insanda evsiz kaldı. Yaşanan bu depremlerin ardından artçı depremlerin de devam etmesi ve uzman yerbilimci isimler tarafından yapılan uyarılar vatandaşların gelecekte alacakları tüm kararları gözden geçirmelerine sebep oldu. 

İlgili Haberler