Piyasadaki alım fırsatını değerlendiren İslam Memiş, hepsi çok ucuz diyerek açıkladı

Altın ve para piyasaları yatırımcıların yakın takibinde yer ediniyor. Yatırımcılar için öngörülerini aktarmayı sürdüren İslam Memiş'ten çarpıcı bir yatırım açıklaması geldi.
Piyasadaki alım fırsatını değerlendiren İslam Memiş, hepsi çok ucuz diyerek açıkladı

Piyasadaki alım fırsatını değerlendiren İslam Memiş, hepsi çok ucuz diyerek açıkladı - Yatırımcılar için piyasanın takibi büyük önem taşıyor. Güncel alım-satım fiyatlarının yanı sıra ileriye gönük yatırımları için piyasanın seyrini merak edenler uzmanların değerlendirmelerini takip ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş de gram altın, sterlin, gümüş, dolar, euro gibi yatırım araçları ile ilgili dikkati çeken bir değerlendirmede bulundu. 

İSLAM MEMİŞ'TEN KRİTİK AÇIKLAMA

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, piyasalardaki her şeyin Türk Lirası (TL) karşısında çok ucuz olduğunu söylediği bir açıklamaya yer verdi. Finans analisti Memiş, bu durumun fırsatlar yarattığını belirterek yatırımcıları uyardı. Yatırımcıların piyasalarda agresif bir yükselişle karşılaşabilecekleri uyarısında bulunan Memiş, bir de tarih vererek dikkatleri üzerine çekti. 

ALIM FIRSATI OLAN YATIRIM ARACINI AÇIKLADI

İslam Memiş, yatırımcı ve yatırımcı adaylarının merak ettiği piyasalardaki durgunluğu değerlendirerek fırsatları açıkladı. Piyasalarda dolar endeksinin 104 puanı aşmasına dikkat çeken Memiş, söz konusu yükselişin bir süre  daha devam edeceği yönündeki görüşlerinin altını çizdi. Dolar endeksindeki artışın ne anlama geldiğine ilişkin açıklamada bulunan Memiş, Doların değerinin artmasıyla Euro/Dolar paritesinde önemli bir gerileme olduğunun altını çizdi. Memiş,''1.0450 dip seviyesine kadar gerileme olabilir. Bu doları pariteden euro'ya çevirerek bir fırsata dönüşebilir. Ons altın bin 817 dolara kadar geriledi ve Memiş'e göre daha da düşmesi bekleniyor. Aynı şey gümüş için de geçerli.'' ifadelerine yer verdi. İslam Memiş ortaya çıkan fırsatlara dikkati çekerek lira karşısında her şeyin şu anda çok ucuz olduğunu vurguladı. Doları olanların dip seviyelerden orta ve uzun vadede fırsat yakaladığını da söyleyen Memiş, kritik bir uyarıda da bulunarak, ''Bu düşüşlerin ardından agresif bir yükseliş gerçekleşebilir ve fırsatlar hızla elden kaçabilir. Haziran itibariyle özellikle Euro’da bir yükseliş olacak. Altın almak için en doğru zamanın önümüzdeki bir iki ay.'' diyerek sözlerini sonlandırdı. 

NOT: Bu yazı bir yatırım tavsiyesi değildir. Yalnızca uzman görüşüne yer verilmiştir.

İlgili Haberler