İslam Memiş altında bu kez iki ihtimali de değerlendirdi! Rekor rakamını verdi ancak o seviyenin altını görürse

Altınla ilgili yaptığı değerlendirmelerle sıkı sıkıya takip edilen İslam Memiş, bu kez altının rekor kaydedeceği seviyeyi açıkladı. Altında beklenen yükseliş senaryosunun gerçekleşmemesi halinde
İslam Memiş altında bu kez iki ihtimali de değerlendirdi! Rekor rakamını verdi ancak o seviyenin altını görürse

İslam Memiş altında bu kez iki ihtimali de değerlendirdi! Rekor rakamını verdi ancak o seviyenin altını görürse - Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altında yükseliş ve düşüş senaryolarını değerlendirdi. İslam Memiş, gram altın için beklediği zirveyi açıklarken direnç seviyelerine ilişkin de bir değerlendirmede bulundu.

GRAM ALTINDA İKİ SENARYO BEKLENTİSİ

Finans analisti İslam Memiş, gram altın için dikkat çeken değerlendirmelerde bulunurken beklediği seviyeye dair öngörülerini aktardı. Memiş, kritik olarak değerlendirdiği direnç seviyelerine dikkat çekerek iki farklı analizde bulundu. Memiş, bu seviyelerin aşağı ya da yukarı yönlü aşılması durumunda gram altının yönünün değişeceğini kaydetti. Son olarak yaptığı değerlendirmede gram altın yatırımcıları için analizlerini aktaran Memiş, ''Gram altın TL ekranlarda 1116 lira ancak, 1126-41 lira aralığında. 25-30 TL'lik bir makas aralığı var ekranlarla. Yukarı yönlü hareketlerde 1170 lirayı direnç seviyesi olarak takip edeceğiz. Ons altında 1850 direncini takip edeceğiz. 1840'a kadar yükseldi. Yatay seyrini koruyor. Düşüşler alım fırsatı. Beklentimiz yine pozitif yönde. Ons gümüş 20.85 seviyesinde. Biraz daha bekletiyor. İstediği kadar bekletsin, yıllık getiride altına kıyasla fazla getiri sağlamaya devam ediyor. Düşüşleri alım fırsatı olarak görmeye devam ediyoruz. 13.25 lira gümüşün gram fiyatı fiziki tarafta. Hem küresel hem de yurt içi piyasalarda siyasi odaklı gelişmeler takip ediliyor. Biraz da bu tarafla oyalanacak piyasalar. Küresel piyasalarda herhangi bir olumsuz gelişme de şu an için yok." ifadelerine yer verdi. 

İlgili Haberler