Nakit ihtiyacınızı karşılayacak kredi müjdesi! Yapı Kredi 36 aya varan vade ile ihtiyaç kredisi veriyor

Nakit ihtiyacı olanlar bakmadan geçmeyin. Yapı Kredi düşük faiz oranları ve yüksek vade süresi imkanı ile ihtiyaç kredisi fırsatını internet sitesi üzerinden duyurdu.
Nakit ihtiyacınızı karşılayacak kredi müjdesi! Yapı Kredi 36 aya varan vade ile ihtiyaç kredisi veriyor

Yapı Kredi internet sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Nakde ihtiyacı olan vatandaşlar için kaçırılmayacak ihtiyaç kredisi fırsatını duyuran banka bazı şartlarını ve kerdinin detaylarını açıkladı. Peki kredinin detayları ve şartları neler? İşte detaylar.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında alım gücü iyiden iyiye düşen vatandaşlar bankalar tarafından sunulan kredileri yakından takip ediyorlar. Kendi bütçelerine en uygun krediyi bulmak için araştırmalar yapıyorlar. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için bankalar tarafından sunulan kredi fırsatlarını araştırıyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. İşte Yapı Kredi bankasının sunmuş olduğu kredinin detayları.

YAPI KREDİ İHTİYAÇ KREDİSİNİN DETAYLARI

Yapı Kredi müşterisiyseniz internet şubesinden veya Yapı Kredi Mobil'den hemen bireysel ihtiyaç kredisine başvuru yapabilirsiniz. Kredinizi şubeye gitmeden haftanın her günü anında kullanabilme imkanını sahıpsiniz. Fakat Yapı Kredi müşterisi değilseniz o halde bankanın internte sitesi üzerinden girmiş olduğu kredi sayfasından hemen başvur butonunu tıklayarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Bununla birlikte haftanın her günü anında kullanabilme imkanına sahipsiniz.

Yapı Kredi internet sitesi üzerinden örnek ödeme tablosunu da sunmuştur. İşte ihtiyaç kredisi örnek ödeme tablosu.

ÖRNEK ÖDEME TABLOSU

50 bin TL ihtiyaç kredisi için 36 ay vade imkanı sunulmaktadır. Bununla birlikte aylık faiz oranı ise yüzde 2,76 olarak belirlenmiştir. Taksit tutarı 2.459,78 TL olarak hesaplanmıştır. Siz de bu tarz haberlerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takip edebilirsiniz. 

İlgili Haberler