Nakde ihtiyacı olanlar o bankaya koşacak! Denizbank 100 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor

Nakit ihtiyacını karşılamak isteyen vatandaşlar bankaların sunmuş oldukları kerdi fırsatlarını değerlendirmeye devam ediyor. İşte Denizbank tarafından sunulan ihtiyaç kredisi detayları.
Nakde ihtiyacı olanlar o bankaya koşacak! Denizbank 100 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor

Denizbank internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu ihtiyaç kredisi fırsatlarının detaylarını paylaştı. Buna göre 100 bin TL'ye varan ihtiyaç kredisi veriyor. Düşük faiz oranları ve uzun vade imkanları ile ihtiyaç kredisi detayları Denizbank'ın resmi internet sitesi üzerinden duyuruldu. 

Son zamanlarda yaşanan olaylardan dolayı birçok ürüne ve hizmete zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında zor günler geçiren vatandaşların alım gücü ise iyiden iyiye düştü. Hal böyle olunca ihtiyaçlarını ertelemek istemeyen vatandaşlar bankaların ihtiyaç kredisi fırsatlarını araştırıp kendi bütçelerine uygun olan krediyi seçmek için araştırmalara başladı. Bankaların sunmuş oldukları kredi çeşitleri için sizlere sunulan fırsatları ise Uşak Gündem olarak sizler için araştırıyor ve sizlere sunuyoruz. Peki Denizbank tarafından müşterilerine sunulan ihtiyaç kredisi fırsatı ve imkanları neler? Denizbank ihtiyaç kredisi faiz oranı ne kadar? Vade süresi ne kadar? İşte detaylar..

DENİZBANK İHTİYAÇ KREDİSİ DETAYLARI

Denizbank resmi internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu ihtiyaç kredisinde uyguladığı faiz oranı yüzde 1,79'dan başlamaktadır. Ayrıca 36 aya varan vade fırsatı sunulmaktadır. Bunun yanında kredinize evraksız olarak İnternet Bankacılığı üzerinden ya da nüfus cüzdanınızla size en yakın Denizbank şubesi üzerinden de başvuru yapabilirsiniz. 

Uygun faiz oranları ile ve 36 aya varan vade fırsatları ile çekecek olduğunuz bu kredi için İnternet Bankacılığı, Mobil Deniz ve ATM'ler üzerinden başvuru yapabilme imkanı sunulmaktadır. Krediniz onaylandığı anda hesabınıza yatırılmaktadır.

ÖRNEK KREDİ HESAPLAMA TABLOSU

100 bin TL'lik ihtiyaç kredisi için 12 ay vade fırsatı sunulmaktadır. Faiz oranı ise yüzde 2,65 olarak hesaplanmaktadır. Taksit tutarı ise 10 bin 234 TL olarak ödenecektir. 

3 bin TL'lik ihtiyaç kredisi için ise 36 ay vade fırsatı sunulmaktadır. Faiz oranı ise yüzde 1,79 olarak hesaplanmıştır. Aylık taksit ise 122 TL olarak ödenecektir. 

İlgili Haberler