Son 7 gün! İş Bankası yapacağınız market alışverişlerinize özel 150 TL verecek!

İş Bankası tarafından yapılan son duyuru ile birlikte belirli limitlerde yapılan alışverişlere özel 150 TL verileceği öğrenildi.
Son 7 gün! İş Bankası yapacağınız market alışverişlerinize özel 150 TL verecek!

İş Bankası taarfından son dönemde müşterilerini memnun edecek olan kampanyalar düzenlenmeye devam ediyor. Yapılan son açıklama ile birlikte İş Bankası müşterilerinin belirli limitler üzerinde yapacakları market harcamalarına özel 150 TL kazanabilecekleri öğrenildi. Kampanya dahilinde detaylar ve kimlerin, nasıl faydalanabileceği de oldukça merak edilmeye başlandı. Bunun ardından İş Bankası tarafından kampanya hakkında detaylar resmi internet sitesi üzerinden paylaşıldı. 

DETAYLAR BELLİ OLDU! 

İş Bankası tarafından yayımlanan bu kampanya ile birlikte, faydalanmak isteyen kişilere özel detaylar İş Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinden "Maximum Mobil'den veya İşCep'ten Market Kampanyası'na katılın, 1-19 Mart 2023 tarihleri arasında Maximum Kart’ınız ile Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde yapacağınız 400 TL ve üzeri ilk peşin market alışverişinizden sonra farklı günlerde yapacağınız 400 TL ve üzeri her peşin alışverişiniz için 30 TL, dilerseniz MaxiMil olarak da kullanabileceğiniz toplam 150 TL MaxiPuan kazanın!" şeklinde yapılan duyuru ile birlikte açıklandı. 

Yapılan bu açıklamalar ile birlikte kampanya dahilinde olan ve olmayan kartlar şu şekilde açıklandı; 

Kampanyaya dâhil olan kartlar ve işlemler: İş Bankası Maximum, Maximiles, Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, İş Bankası Bankamatik Kartları ve Maxipara Kart kullanılarak yapılan alışverişler, market sektöründe yer alan mağazaların sanal mağaza ve/veya mobil uygulamalarından yapılan market alışverişleri kampanyaya dâhildir. 

Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Ticari Kartlar, Aidatsız Kartlar; Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler, farklı ürün kategorilerinde satış yapan e-ticaret firmalarından yapılacak alışverişler kampanyaya dâhil değildir. 

NASIL FAYDALANILIR? 

Market alışverişlerinde geçerli olan bu 150 TL'den faydalanmak isteyen kişilerin, Maximum Mobil’de veya İşCep'te “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklaması gerekmektedir. Bununla birlikte bu katılımda bulunmak isteyen kişilerin katılımları harcamalardan önce ya da sonra da yapabilecekleri öğrenildi. Gelecek olan 150 TL'yi son harcama tarihi ise 30 Nisan 2023 olarak belirlendiği ifade edilmiş oldu. 

İlgili Haberler