Nakde ihtiyacı olanlara güzel haber! Vakıfbank düşük faiz oranı ile 50 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor

Nakit ihtiyacı olanlar okumadan geçmeyin. Vakıfbank internet sitesi üzerinden duyurdu. 36 ay vade ve düşük faiz oranı ile 50 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor.
Nakde ihtiyacı olanlara güzel haber! Vakıfbank düşük faiz oranı ile 50 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor

Son zamanlarda dünyada ve Türkiye'de yaşanan olaylardan dolayı birçok ürüne ve hizmete zam üstüne zam yapıldı. Bu zamlar karşısında vatandaşların nakit ihtiyacı oldukça arttı. Hal böyle olunca vatandaşlar nakit ihtiyaçlarını karşılamak ve bazı önemli ihtiyaçlarını ertelememek için bankaların sunmuş oldukları ihtiyaç kredisi fırsatlarını değerlendirmeye başladı.

Bizde Uşak Gündem olarak sizlere bankalar tarafından sunulan ihtiyaç kredisi fırsatlarını karşılaştırarak değerlendirmeniz için sizlere sunuyoruz. Peki Vakıfbank ihtiyaç kredisi detayları neler? Faiz oranı ne kadar? İşte detaylar..

Vakıfbank internet sitesi üzerinden duyurdu. Buna göre 36 ay vade ve düşük faiz oranları ile 50 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor. Banka tarafından sunulan ihtiyaç kredisi detayları ise şöyle;

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ DETAYLARI

Vakıfbank internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu ihtiyaç kredisi avantajlarında 36 aya kadar vade seçenekleri ile aylık, 3 aylık dönemler veya değişken taksitlerle geri ödeme seçenekleri sunmaktadır. Bununla birlikte belirli ve düzenli bir geliri olan (ticari nitelikli kişiler hariç) ve istihbaratı olumlu olan gerçek kişilere kullandırılacaktır.

Vade süreleri ise kredi tutarlarına göre değişkenlik göstermektedir. Buna göre 0.000 TL’ye (dahil) kadar kullandırılacak kredilerde maksimum vade 36 ay, 50.001 TL ile 100.000 TL arasında kullandırılacak kredilerde maksimum vade 24 ay, 100.001 TL ve üzerinde kullandırılacak kredilerde ise maksimum vade 12 ay olarak belirlenmiştir. Peki Vakıfbank ihtiyaç kredisi örnek hesaplama tablosu nasıl? İşte tablo.

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMA TABLOSU

Vakıfbank tarafından sunulan ihtiyaç kredisi fırsatında 50 bin TL'lik ihtiyaç kredisi için 36 ay vade fırsatı sunulmaktadır. Buna göre faiz oranı ise yüzde 1,57 olarak hesaplanmıştır. Taksit tutarı 1.949,85 TL olarak hesaplanmıştır.

Nakit ihtiyacınızı giderebilmek amacıyla en uygun krediyi bulmanız için Uşak Gündem haber sitesi olarak sizleri bankaların sunmuş oldukları kredi fırsatlarından haberdar etmeye devam edeceğiz. Bizi takipte kalın. 

İlgili Haberler