Vakıfbank o alışverişlerde 200 TL indirim yapıyor! Kampanya için son tarih 31 Mart

Vakıfbank Troy Worldcard ile 31 Mart tarihine kadar yapılan alışverişlerde 200 TL indirim yapacağını duyurdu. İşte detaylar.
Vakıfbank o alışverişlerde 200 TL indirim yapıyor! Kampanya için son tarih 31 Mart

VakıfBank internet sitesi üzerinden duyurdu. Yapılan duyuruya göre Vakıfbank Troy Worldcard ile 31 Mart tarihine kadar yapılacak olan 3 bin TL'lik alışverişlerde toplamda 200 TL indirim yapılacağı açıklandı.Kampanya 1 Mart 2023 tarihinde başlamış olmakla birlikte kampanya için son tarih ise 31 Mart 2023 tarihi olarak belirlenmiştir. Kampanya yalnızca müşteri bazındadır. Ek kart ya da sanal kart ile yapılan alışverişlerde ise bu kampanya geçerli değildir. 

Vakıfbank resmi internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu bu kampanyanı tüm detaylarını açıkladı. Yapılan açıklamalara göre tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz. İşte söz konusu kampanyanın detayları..

VAKIFBANK 200 TL İNDİRİM KAMPANYASININ DETAYLARI

Vakıfbank Trok Worldcard ile yapılan alışverşlerde 200 TL indirim yapılacağı bankanın internet sitesi üzerinden duyuruldu. Buna göre BusinessCard'lar, Bankomat Kart'lar, nakit çekim, iade, iptal ve puan kullanımı, yurt dışı işlemleri, para transfer işlemleri, düzenli fatura ödeme talimatları, anlık fatura ödemeleri ve Cep TL yüklemeleri kampanyaya dahil olmadığı açıklanmıştır. Ayrıca kampanyaya web site ya da mobil uygulama üzerinden yapacağınız cüzdan ödemeleri de dahil olmayacaktır. 

KAMPANYAYA NASIL KATIRILIM?

Kampanyaya katılmak için yalnızca VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ''Hemen Katıl'' tuşunu tıklayarak katılım sağlayabileceksiniz. Bununla birlikte bir müşteri kampanyadan en fazla 200 TL inidirim kazanma fırsatı elde edecektir.

İlgili Haberler