Son hatırlatma! Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! Ziraat bankası faizsiz avans veriyor

Ziraat Bankası 3 gün sona erecek olan faizsiz nakit avans fırsatı için hemen başvurun. Nakde ihtiyacı olanlar için kaçırılmayacak fırsat.
Son hatırlatma! Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! Ziraat bankası faizsiz avans veriyor

Son hatırlatma! Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! Ziraat bankası faizsiz avans veriyor: Ziraat Bankası nakde ihtiyacı olan vatandaşlar için faizsiz nakit avans fırsatı sunuyor. 28 Şubat tarihinde faizsiz nakit avans fırsatından yararlanma süresi dolacak. Son 3 gün içinde Ziraat Bankası nakit avans fırsatı için başvurun. Peki faizsiz kredi için şartlar neler? Nasıl başvuru yapılır? Ziraat Bankası faizsiz nakit avans fırsatı detayları neler?

Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu faizsiz nakit avans fırsatının detaylarını açıkladı. Buna göre Şubat ayı için geçerli olan faizsiz kredi fırsatından yararlanmak için son 3 gün kaldı. Bu faizsiz nakit avans fırsatından yararlanmak için ne yapılmadı? İşte detaylar..

ZİRAAT BANKASI FAİZSİZ NAKİT AVANS DETAYLARI

Ziraat Bankasının sunmuş olduğu kapmanya kapsamında bankanın müşterileri tarafından 1 Şubat 2023 tarihi ile 28 Şubat 2023 tarihleri arasında geçerli olan faizsiz nakit avans için başvuru yapabilirsiniz. Bu tarihler arasında teslim edilen ve kullanıma açılan kredi kartları ile 31 Mart 2023 tarihine kadar faisiz Taksitli Nakit Avans fırsatından yararlanmak mümkün.

Söz konusu bu Taksitli Nakit Avans Kampanyası aracılığıyla kartını teslim almış ve şifresini belirlemiş, açık kartı olan müşteriler yararlanabilecektir. Kartın açık hale gelebilmesi için ise ATM'lerimizden ya da POS'lardan herhangi bir şifreli işlem yapılması gerekmektedir.

Söz konusu kampanya kapsamında taksitli nakit avans işlemi 6 taksitli olarak ödenecektir. Ziraat Bankası tarafından sunulan faizsiz nakit avans fırsatı 10 bin TL'ye kadar kullanılabilecektir.

KAMPANYAYA DAHİL OLAN VE DAHİL OLMAYAN KARTLAR

Kampanyaya dahil olan kartlar: Bireysel Bankkart ve asıl kredi kartlardır.

Kampanyaya dahil olmayan kartlar: Bankkart Başak, Bankkart Genç, Bankkart Ücretsiz ve ek kartlar ile sanal kartlardır.

İlgili Haberler