Faizsiz ihtiyaç kredisinde kampanya ING'den geldi! Başvuru yapan anında yararlanabilecek

Türkiye'de acil nakit ihtiyaçları için araştırmalarda bulunan vatandaşlara faizsiz ihtiyaç kredisi ING Bank'tan geldi.
Faizsiz ihtiyaç kredisinde kampanya ING'den geldi! Başvuru yapan anında yararlanabilecek

Faizsiz ihtiyaç kredisinde kampanya ING'den geldi! Başvuru yapan anında yararlanabilecek - Türkiye'de acil nakit ihtiyaçları için araştırmalarda bulunan vatandaşlara faizsiz ihtiyaç kredisi ING Bank'tan geldi. Hollanda merkezli banka tarafından Türkiye'de ki müşterilerine özel yapılan açıklamalarda 5 bin liraya varan kredi kampanyasında faizsiz destek sağlanacağı da belirtilen haberler arasıdna ki yerini aldı. Başvuran vatandaşlar bu kampanyadan anında yararlanabilecek.

FAİZSİZ KREDİ FIRSATI ING BANK'TAN

ING Bank tarafından yapılan kampanya duyurusunda, "Kredi faiziniz ne olursa olsun, Turuncu Ekstra programı kapsamında alacağınız nakit iade ile kredinizi faizsiz gibi veya indirimli yansıyan faiz oranları ile ödeyebilirsiniz. Bunun için, Turuncu Ekstra programına katılıp aylık harcamalarınızın 2.000 TL’sini Turuncu Ekstra Banka Kartı’nız ile yapmanız yeterli.

Böylece, kredi vadeniz boyunca harcama koşulunu yerine getirdiğiniz her ay, 5.000 TL’ye kadar olan kredinizin faizi, nakit iade ile %0 faiz olarak yansır." ifadelerine yer verildi.

ING Bank faizsiz ihtiyaç kredisine dair kampanya koşulları için de, "Turuncu Ekstra Avantajlı Faiz oranı, sadece Banka tarafından kampanya kapsamında iade edilecek nakit tutarın hesaplanmasında kullanılmakta olan bir gösterge faiz oranıdır. 05 Kasım 2021’den itibaren ihtiyaç kredisi kullanacak müşteriler için faiz oranı alacakları nakit iade ile, 5.000 TL'ye kadar %0 olarak yansır." açıklamasında bulundu.

Yapılan bu açıklama sonrasında vatandaşlar acil nakit ihtiyaçları kapsamında da 5 bin lira için yüzde 0 faizli kredi kullanımı sağlayabilecek.

İlgili Haberler