İş Bankası duyurdu! KPSS başvurusu ödemelerinde yüzde 50 indirim var

İş Bankası tarafından açıklanan kampanyaya göre KPSS başvurusu ödemelerine yüzde 50 indirim yapılmaktadır. İşte detaylar.
İş Bankası duyurdu! KPSS başvurusu ödemelerinde yüzde 50 indirim var

İş Bankası internet sitesi üzerinden duyurdu. Kampanyaya göre KPSS başvurusu yapacak olan adayların başvuru esnasında istenilen tutarı öderlerken o şartları yerine getirmeleri durumunda yüzde 50 daha az ödeme yapabilecekler. İşte kampanyanın detayları haberimizde yer alıyor.

Son zamanlarda dündaya ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında vatandaşların alım gücü iyiden iyiye düştü. Hal böyle olunca vatandaşlar bankalar tarafından sunulan bu tarz indirimleri yakından takip etmeye başladı. Peki İş Bankası tarafından sunulan bu kampanyanın detayları nelerdir? İşte detaylar haberimizde yer alıyor. 

İŞ BANKASI KPSS BAŞVURUSU ÖDEMESİNDE YÜZDE 50 İNDİRİM YAPIYOR

16 Mayıs tarihi ile 29 Mayıs tarihi arasında Mavximum Genç Kredi kartınız ile İşCep'ten ya da osym.gov.tr’den yapacak olduğunuz KPSS başvuru ödemelerinde yüzde 50 indirim uygulanacaktır. Kampanya kapsamında kazınılacak olan yüzde 50 indirim için ödeme işleminin kredi kartı dönem içi hareketlerinde görülmesi gerekmektedir.

Bu indirim dönem içi hareketlerde görülüyorsa indirim karta yansıyacaktır. Bir müşteri en f azla 100 TL'ye kadar indirim kazanibilecektir. 100 TL indirime ulaştıktan sonra kampanyadan tekrardan yararlanamayacaktır. 

Ödemenizi kısmen ya da tamamen idae etmeniz halinde ise iade edilen harcamadan kazanılan indirim geri alınacaktır. İndirim tutarı yansıdığında ya da azami indirim toplamına ulaşıldığında SMS ile bilgilendirme yapılacaktır. Bununla birlikte ek kart ile kampanyadan yararlanılması halinde ise ek karta indirim yansıtılacaktır. 

İlgili Haberler