Nakit ihtiyacı olanlara güzel haber! İş Bankası anında 70 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor

İş Bankası nakit ihtiyacı olan müşterilerine düşük faizli kredi imkanı sunmaktadır. Peki İş Bankası ihtiyaç kredisinin faiz oranı ne kadardır?
Nakit ihtiyacı olanlara güzel haber! İş Bankası anında 70 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor

İş Bankası internet sitesi üzerinden ihtiyaç kredisi kampanyasının detaylarını duyurdu. Yapmış olduğu açıklamaya göre 24 ay vade imkanı ve düşük faiz oranı ile 70 bin TL ihtiyaç kredisi veriliyor. Peki söz konusu kredinin detayları nelerdir? İşte detaylar haberimizde yer alıyor.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan zamlar karşısında vatandaşların alım gücü iyiden iyiye düştü. Hal böyle olunca vatandaşlar bankalar tarafından sunulan kredi haberlerini yakından takip ediyor ve kendilerine en uygun kredi fırsatlarını araştırıyorlar. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için bankalar tarafından sunulan kampanyaları yakından takip ediyor ve tüm fırsatları araştırıyoruz. İşte detaylar.

İŞ BANKASI 70 BİN TL ANINDA KREDİ VERİYOR

İş Bankası tarafından sunulan kredi kampanyasına göre kişiye özel ihtiyaç kredi faiz oranları sunulmaktadır. Fakat genel olarak sunulan kredi fırsatları şu şekildedir; Kredi tutarı 100.000 TL üzerinde olan krediler için vade 12 ay ile, 50.000 TL – 100.000 TL’ye kadar (100.000 TL dahil) olan krediler için vade 24 ay ile sınırlı olup 50.000 TL ve altındaki kredilerde azami 36 ay şeklinde sunulmaktadır. 

İş Bankası internet sitesi üzerinden örnek ödeme planı tablosunu sunmuştur. 70 bin TL'lik ihtiyaç kredisi için sunulan fırsatları sizler için tablo haline getirdik. İşte İş Bankası tarafından sunulan kredinin detaylı tablolaştırılmış hali. 

70 bin TL ihtiyaç kredisi sunan İş Bankası 24 ay vade ile ödeme imkanı da sunmaktadır. Ayrıca faiz oranı ise yüzde 1,95 olarak belirlenmiştir. Bu durumda aylık taksit tutarı ise 3 bin 886 TL olarak hesaplanmıştır. 

İlgili Haberler