İş Bankası duyurdu! 48 aya varan vade ile 400 bin TL taşıt kredisi verilecek

İş Bankası taşıt kredisi detaylarını duyurdu. Peki İş Bankası taşıt kredisi faiz oranı ne kadar? Vade süresi ne kadar? İşte detaylar haberimizde yer alıyor.
İş Bankası duyurdu! 48 aya varan vade ile 400 bin TL taşıt kredisi verilecek

İş Bankası internet sitesi üzerinden kredi fırsatlarını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre 48 ay vadeli 400 bin TL taşıt kredisi verilecek. İşte detaylar haberimizde yer alıyor.

Son zamanlarda dündaya ve ülkemizde yaşanan olumsuzluklardan dolayı birçok ürüne zam üstüne zam geldi. Yapılan bu zamlardan etkilenen bir sektörde otomotiv sektörü oldu. Otomobil markaları her ay yüzde 5 ve üzeri zam yaparak fiyatlarını güncelliyor. Sıfır araç satın almak isteyen vatandaşlar ise araç alabilmek için bankalar tarafından sunulan kredi fırsatlarını değerlendiriyor. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için bankalar tarafından sunulan kredi fırsatlarını araştırıyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. Peki İş Bankası tarafından sunulan kredinin detayları nelerdir? İşte detaylar.

İŞ BANKASI TAŞIT KREDİSİ DETAYLARI

İş Bankası internet sitesi üzerinden taşıt kredisi detaylarını duyurdu. Buna göre taşıt kredi için kasko sigortası sıfır km binek araç ve 35 yaşındaki bir müşteri için hebalanmış 1 yıllık kasko sigortası bedeli olup cinsiyet , yaş ve araç modelleri gibi özelliklere göre değişiklik göstermektedir. Tahis ücretis yüzde 10 BSMV içermektedir. 

Bireysel taşıt kredilerinde sıfır araçlar için satın alınacak olan aracın asıl fatura değerinin kasko değerinin 400 bin TL ve altında olması durumunda azami vadesi 48 aydır. 400 bin TL ile 800 bin TL arasında ise azami vade süresi 36 aydır. 800 bin TL ile 1 milyon 200 TL arasında ise azami vadesi 24 aydır. 1 milyon 200 TL ile 2 milyon arasında ise azami vadesi 12 ay olarak belirlenmiştir. 

ÖRNEK KREDİ HESAPLAMA TABLOSU

Örnek hesaplama tablosuna göre 400 bin TL taşıt kredisi için 48 ay vade imkanı sunulmuştur. İş Bankası taşıt kredisi faiz oranı ise yüzde 3,49 olarak belirlenmiştir. Aylık taksit tutarı hesaplandığında ise aylık olarak 20 bin 29 TL ödemesi yapılacaktır. 

Söz konusu kredi haberleri taşıt kredi için araştırma yapan vatandaşlara özel yapılmaktadır. Tüm bankalar tarafından sunulan taşıt kredisi imkanlarına Uşak Gündem haber sitemiz üzerinden ulaşabilir ve karşılaştırma yaparak sizlere en uygun krediyi bulabilirsiniz. 

İlgili Haberler