Market alışverişi yapanlara İş Bankası müjdesi! 400 TL MaxiPuan hediye edecek

Kredi kartı market kampanyaları için duyurular peş peşe gelmeye başlarken bunlardan birini de İş Bankası Maximum kart sahiplerine açıkladı.
Market alışverişi yapanlara İş Bankası müjdesi! 400 TL MaxiPuan hediye edecek

Market alışverişi yapanlara İş Bankası müjdesi! 400 TL MaxiPuan hediye edecek - Cebinde kredi kartı olanlara market alışverişlerinde pek çok avantajlar sunulurken bunlardan birini de İş Bankası açıkladı. 

İş Bankası kart sahiplerine yönelik Mayıs ayı kampanyası tüm hızı ile devam ederken Bizim Toptan Market'ten alışveriş yapan kişilere toplamda 400 TL Maxi Puan kazanma fırsatı sunuldu. İşte kampanyanın merak edilen detayları..

İŞ BANKASI KREDİ KARTI OLANLARA 400 TL MAXİPUAN HEDİYESİ VAR! 

İş Bankası tarafından yapılan açıklamada "İşCep veya Maximum Mobil’den katılıma özel www.bizim toptan com tr ’den 1-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında tek seferde yapacağınız ilk 1.500 TL ve üzeri alışverişinize 150 TL veya ilk 5000 TL ve üzeri alışverişinize 400 TL MaxiPuan kazanın" ifadelerine yer verildi. 

İş Bankası kampanyaya dahil olan kartları "İş Bankası Maximum özellikli Bireysel ve Ticari kredi kartları ile (Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximiles Black, Maximum Pati Kart, Maximum Genç Kredi Kartı) yapılan alışverişler, Bankamatik kartları(Bireysel-Ticari) ve MaxiPara Kartlar ile yapılan alışverişler" olarak ilan ederken kampanyada kazanılan MaxiPuanlar 15 Haziran 2023 tarihinde yüklenecek. Kazanılan para puanların son kullanma tarihi ise 31 Temmuz 2023 olarak ilan edildi. 

İlgili Haberler