Ev satın alacaklara kredi! İş Bankası 300 bin TL konut kredisi veriyor

İş Bankası konut kredisi avantajlarını internet sitesi üzerinden duyurdu. Peki İş Bankası konut kredisi faiz oranı ne kadar?
Ev satın alacaklara kredi! İş Bankası 300 bin TL konut kredisi veriyor

İş Bankası internet sitesi üzerinden konut kredisi detaylarını duyurdu. Buna göre banka 12 ay vade imkanı ve düşük faiz  oranı ile 300 bin TL konut kredisi veriyor. Peki İş Bankası konut kredisi faiz oranı ne kadardır? İşte detaylar. 

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapılıyor. Yapılan bu zamlardan konut fiyatları da etkilendi. Yaşanan depremlerin ardından da konut fiyatları iyice arttı. Hal böyle olunca ev satın almak isteyen vatandaşlar bankalar tarafından sunulan kredi imkanlarını değerlendirmeye başladılar. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için bankalar tarafından sunulan kredi fırsatlarını araştırıyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz.

 İŞ BANKASI 300 BİN TL KONUT KREDİSİ VERİYOR

İş Bankası internet sitesi üzerinden konut kredisi detaylarını duyurdu. Buna göre kredi tutarı 100.000 TL üzerinde olan krediler için vade 12 ay ile, 50.000 TL – 100.000 TL’ye kadar (100.000 TL dahil) olan krediler için vade 24 ay ile sınırlı olup 50.000 TL ve altındaki kredilerde azami 36 ay olarak uygulanacaktır. Ayrıca banka internet sitesi üzerinden konut kredi hesaplama aracı da sunmuştur. Bu hesaplama aracında sizler için 300 bin TL konut kredisini hesapladık. İşte faiz oranı ve vade süresi. 

ÖRNEK ÖDEME TABLOSU

İş Bankası hesaplama tablosuna göre 300 bin TL kredi için 12 ay vade imkanı sunulmaktadır. Ayrıca İş Bankası konut kredi faiz oranı ise yüzde 2,25 olarak belirlenmiştir. Bu şartlar altında aylık ödenecek tutar ise 28 bin 805 olarak hesaplanmıştır. 

İlgili Haberler