ING Bank o harcamayı yapan müşterilerine sürpriz yaptı! Tam 300 lirayı cebinize koyacaksınız

ING Bank, şubat ayında yenilediği kampanyalarını duyurmaya devam ederken Sevgililer Günü'ne özel bir açıklama yaptı. 300 TL hediye edeceğini duyuran banka, kampanya detaylarını açıkladı.
ING Bank o harcamayı yapan müşterilerine sürpriz yaptı!  Tam 300 lirayı cebinize koyacaksınız

ING Bank o harcamayı yapan müşterilerine sürpriz yaptı!  Tam 300 lirayı cebinize koyacaksınız -  Özel bankalar arasında yer alan ING Bank, yapığı kampanyaları ile adından söz ettirirken şubat ayına özel bir sürpriz yaptı. Birbirinden yeni kampanyalarını resmi internet sitesi üzerinden duyuran ING Bank, ''Sevginizi ifade etmenin 300 TL bonusu var.'' ifadelerine yer verirken kampanyanın 28 Şubat tarihinde sona ereceğini belirtti. Bu kapsamda kampanyaya ilişkin detaylar ve katılım koşulları da duyuruldu.

ING BANK 300 TL KAMPANYASI

28 Şubat 2023 tarihinde sona erecek kampanyay ilişkin detayları açıklayan ING Bank, ''ING Kredi Kartı’nızla 1-28 Şubat 2023 tarihleri arasında Bonus üye iş yeri olan giyim, kozmetik, Hepsiburada, Trendyol, N11 gibi seçili e-ticaret firmalarında farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız her 500 TL ve üzeri harcamanızda 60 TL, toplamda 300 TL bonus kazanın.'' ifadelerini kullanırken ''Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce ''KAZAN'' yazıp, 2205’e SMS gönderin.'' dedi. ING Bank'ın Sevgililer Günün'ne özel 300 TL Bonus kampanyasından faydalanmak isteyenler için katılım koşulları da şu şekilde belirlendi;

  • Kampanya 28 Şubat 2023 tarihine kadar Bonus üye iş yeri olan giyim, kozmetik, Hepsiburada, Trendyol, N11 gibi seçili e-ticaret firmalarında farklı günlerde ve tek seferde yapılacak her 500 TL ve üzeri harcamada geçerli olacak.
  • Alışverişlerin her birinin farklı günlerde yapılması şartı aranırken aynı gün içinde yapılan harcamalarda yalnızca bir harcama kampanyaya dahil edilecek
  • Kampanyaya giyim, kozmetik ve elektronik sektörlerinden yapılan harcamalar dahil edilecek.
  • Kazanılacak bonuslar 7 Mart 2023 tarihinde kartlara yansıtılacak.
  • Kampanya müşteri bazında geçerli olacak ve her müşteri en fazla 300 lira  bonus kazanabilecek.
  • Kampanyaya gönderilecek SMS’in, ING sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmesi şartı aranacak.
  • Kampanyaya katılım, gönderilen her SMS için operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilir. 

Bu kapsamda bankanın sunmuş olduğu 300 TL Bonus kampanyasından faydalanmak için ING Bank resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler