ING Bank'tan müşterilerine duyuruldu! O harcamaya 240 lirayı cüzdanınıza koyacaksınız

ING Bank, şubat ayında yenilediği kampanyalarını müşterileri ile paylaşmaya devam ediyor. Kredi kartı harcamalarına 240 TL hediye edeceğini duyuran banka, kampanya detaylarını da açıkladı.
ING Bank'tan müşterilerine duyuruldu! O harcamaya 240 lirayı cüzdanınıza koyacaksınız

ING Bank'tan müşterilerine duyuruldu! O harcamaya 240 lirayı cüzdanınıza koyacaksınız - ING Bank, özel bankalar arasında yapığı kampanyaları ile adından söz ettiriyor. Birbirinden yeni kampanyalarını resmi internet sitesi üzerinden duyuran banka, ''Market alışverişinizin keyfi bonuslarla çıksın.'' ifadelerine yer verirken kampanyanın 24 Şubat tarihinde sona ereceğini belirterek katılım koşullarını da açıkladı. 

ING BANK 240 TL KAMPANYASI

ING Bank, 24 Şubat 2023 tarihine sona erecek kampanyaya ilişkin ''ING Kredi Kartı’nızla 24 Şubat 2023 tarihleri arasında Bonus üye iş yeri marketlerinden farklı günlerde ve tek seferde 400 TL ve üzeri her ikinci harcamanıza 40 TL, toplamda 240 TL bonus kazanın.'' ifadelerine yer verdi. Kampanyaya katılmak için de ''Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce ''GIDA'' yazıp, 2205’e SMS gönderin.'' ifadelerine yer veren ING Bank, şartlı listeyi şu şekilde sıraladı;

  • Kampanya 24 Şubat 2023 tarihine kadar Bonus üye işyeri marketlerden farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 400 TL ve üzeri her ikinci harcamada geçerli olacak.

  • Alışverişlerin her birinin farklı günlerde yapılması şartı bulunurken aynı gün içinde yapılan harcamalarda yalnızca bir harcama kampanyaya dahil edilecek.
  • Kazanılan bonus, 2 Mart 2023 tarihinde kartlara yansıtılacak.
  • Kampanya müşteri bazında olduğundan, her müşteri en fazla 240 TL bonus kazanabilecek.
  • Market sektöründe gıda dışı harcamalar kampanyaya dahil edilmeyecek.
  • Kampanyaya katılım için harcamadan önce "GIDA" yazıp 2205’e SMS gönderilmesi zorunluluğu bulunmaktadır.
  • SMS’in, ING sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmesi şartı bulunmaktadır.
  • Kampanyaya katılım, gönderilen her SMS için operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.

ING Bankası'nın kampanyasına katılmak için resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler