İş Bankası'ndan müşterilerine jest! O mağazadan alışveriş yapanlara anında 200 TL indirim!

Bankalar müşterileri için çeşitli kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Özel bankalar arasında yer alan İş Bankası, şubat ayı ile birlikte kampanyalarını yenilerken bu kez bir indirim fırsatını müşterilerine sundu.
İş Bankası'ndan müşterilerine jest! O mağazadan alışveriş yapanlara anında 200 TL indirim!

İş Bankası'ndan müşterilerine jest! O mağazadan alışveriş yapanlara anında 200 TL indirim! - Bankalar 2023 yılında kampanyalarını yenilediklerini duyurmuştu. Aylık olarak kampanyalarını yenileyen bankalar arasında bulunan İş Bankası, şubat ayına özel birbirinden cazip teklifleri müşterilerine sundu. Resmi internet sitesi üzerinden ''Maximum'dan Decathlon'da 200 TL İndirim Fırsatı!'' adıyla kampanyasını duyuran İş Bankası, tüm detayları da müşterileriyle paylaştı. 

İŞ BANKASI 200 TL İNDİRİM KAMPANYASI

İş Bankası, 28 Şubat tarihinde sona erecek kampanyasına ilişkin detayları müşterileri için açıklarken ''Alışverişinizden önce İşCep veya Maximum Mobil’den kampanyaya katılın, 1 - 28 Şubat 2023 tarihleri arasında Maximum Kart’ınızla Decathlon mağazaları ve www.decathlon.com.tr adresinden tek seferde yapacağınız 2.500 TL ve üzeri ilk alışverişte 200 TL indirim kazanın!'' ifadelerine yer verdi. 28 Şubat günü sona erecek indirim kampanyasından yararlanmak için gerekli koşullar da şu şekilde sıralandı;

  • Kampanyaya katılmak için İşCep ve Maximum Mobil uygulamasında yer alan 'Kampanyalar' bölümünden ilgili kampanyadaki 'KATIL' butonuna tıklayarak katılımın gerçekleşeceğini aktaran banka, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartlarının (Maximum, Maximiles, Maximiles Black, MercedesCard, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç) kampanyaya dahil olduğunu açıkladı.
  • Kampanyanın Decathlon mağazaları ve ''decathlon.com.tr'' adresinde bulunan Maximum anlaşmalı işyerlerinden yapılacak 2 bin 500 lira ve üzeri alışverişleri kapsadığı bildirildi. Kampanyaya sadece İşCep ve Maximum Mobil’den katılım sağlanabileceğini açıklayan İş Bankası, kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda kazanılan indirimlerin geri alınacağını kaydetti.
  • Online alışverişlerde kapıda ödeme seçeneği ile yapılan ödemeler kampanyaya dâhil edilmeyecektir. Bankamatik Kartları ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 200 TL indirim kazanabilir.
  • Kampanyanın diğer kampanyalarla birleştirilemediğini açıklayan İş Bankası kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahip olunduğunu aktardı.

İş Bankası tarafından sunulan Decathlon'dan 200 TL indirim kampanyası hakkında detaylar için resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler