Nakit sevenlere duyuruldu! O şartı yerine getiren Yapı Kredi müşterilerine 150 TL iade edilecek

Bankaların kampanyaları tüm hızıyla devam ediyor. Şubat ayına özel Yapı Kredi Bankası da müşterilerini memnun edecek bir kampanyasını duyurdu.
Nakit sevenlere duyuruldu! O şartı yerine getiren Yapı Kredi müşterilerine 150 TL iade edilecek

Nakit sevenlere duyuruldu! O şartı yerine getiren Yapı Kredi müşterilerine 150 TL iade edilecek - Bankaları bazı koşullara bağlı olarak müşterilerine para hediye ediyor. Aylık olarak kampanyalarını yenileyen Yapı Kredi, resmi internet sitesi üzerinden bir duyuru yayımladı. 10 Mart 2023 tarihinde sona erecek kampanyanın detayları da belirlendi.

YAPI KREDİ 150 TL KAMPANYASI

Yapı Kredi müşgterilerinin dikkatini 150 TL kampanyası ile duyurdu. Resmi internet sitesi üzerinden açıklamalara yer veren banka, ''Otomatik fatura ödeme talimatı vererek puan kazan!'' ifadeleri ile ''Otomatik ödeme talimatı ver, hem fatura takibinden kurtul hem de 150 TL’ye varan puan kazan!'' sözleri ile kampanyasını duyurdu. Bu kapsamda kampanyanın detayları ve katılım koşullarını da açıklayan Yapı Kredi, ''Yapı Kredi Kampanyalar Otomatik ödeme talimatı ver, hem fatura takibinden kurtul hem de 150 TL’ye varan puan kazan!'' ifadelerini kaydetti. 10 Mart 2023 tarihine kadar verilecek 3 yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı için 100 TL puan hediye edeceğini açıklayan İş Bankası, talimatın kredi kartı ile verilmesi halinde yeni 3 talimat için ekstra 50 TL, toplamda 150 TL puan vereceğini bildirdi. 

YAPI KREDİ BANKASI 150 TL KAMPANYA KATILIM KOŞULLARI 

10 Mart tarihinde sona erecek kampanyaya ilişkin katılım koşullarını da açıklayan banka şunları sıraladı;

  • Kampanyaya katılım için; TALIMAT yazılıp bir boşluk bırakıldıktan sonra 11 haneli T.C. kimlik numarasının 4470'e SMS ile gönderilmesi gerekmektedir.
  • Sistemde kayıtlı olmayan cep telefonlarından gönderilen katılım başvuruları dikkate alınmayacak.
  • Kampanya, sadece yeni tanımlayacağınız fatura ve HGS talimatları için geçerlidir. Daha önceden tanımlı talimatlar iptal edilip yeniden verilirse, kampanya kapsamına dahil edilmeyecek.
  • Kampanya boyunca verilen her talimat için 11 Şubat – 10 Nisan 2023 tarihleri arası, ilgili fatura/faturalar en az 1 kez otomatik olarak ödenmesi gerekecek.
  • Kampanya boyunca verilen her talimat için, kampanya bitiş tarihinden sonraki 6 ay boyunca talimatın geçerli olması gerekecek.
  • Kampanya kapsamında kazanılan puanlar 15 Nisan 2023 tarihinde kredi kartınıza veya banka kartınıza yansıtılacak.
  • Ödüllendirme yapılabilmesi için ödüllendirme tarihinde müşterinin en az 1 adet kullanıma açık kredi kartı veya banka kartının olması şartı aranacak.
  • Kampanya dahilinde yalnızca cep telefonu, doğalgaz, elektrik, su, internet ve HGS talimatları ödüllendirilecek.
  • Bir müşteri kampanyadan bir kez faydalanabilecek ve en fazla 150 TL ödül kazanabilecek.
  • SMS gönderim bedeli GSM operatörlerinin kendi tarifeleri üzerinden belirlenecek.

Yapı Kredi'nin kampanyasından yararlanmak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler