Enpara'dan 42 TL taksit ödemesiyle ihtiyaç kredisi kampanyası! Düşük faizle 100 bin TL'ye kadar kredi duyuruldu

Bankalar müşterilerinin nakit ihtiyaçları karşılanmayı sürdürüyor. İhtiyaç kredisi kampanyalarını şubat ayı ile birlikte yenileyen bankalar arasında yer alan Enpara, faiz ve vade oranlarını açıkladı.
Enpara'dan 42 TL taksit ödemesiyle ihtiyaç kredisi kampanyası! Düşük faizle 100 bin TL'ye kadar kredi duyuruldu

Enpara'dan 42 TL taksit ödemesiyle ihtiyaç kredisi kampanyası! Düşük faizle 100 bin TL'ye kadar kredi duyuruldu - QNB Finansbank'a bağlı olarak kurularak hizmet veren Enpara, 2023 yılının şubat ayı itibariyle ihtiyaç kredisi kampanyalarını yeniledi. Müşterilerinin nakit ihtiyacını karşılamaya yönelik ihtiyaç kredisi kampanyası hazırlayan Enpara, şubat ayı ile birlikte 42 TL taksitle kredi vereceğini açıklayarak vatandaşın ilgisini çekti.

ENPARA İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

Özel ve kamu bankalarının ihtiyaç, taşıt, konut kredi kampanyaları devam ediyor. Müşterilerinin nakit ihtiyaçları için kredi kullandırma imkanı sunan bankalar arasında yer alan QNB Finansbank Enpara, şubat ayının en dikkat çeken ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. Bireylerin acil nakit ihtiyaç miktarları değişiklik gösterirken Enpara, bin liradan 100 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi vereceğini açıkladı. Buna göre 100 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi kullandırımı fırsatı sunan Enpara, bin liralık bir kredi için 42 liralık bir taksit ödemesi yapılacağını bildirdi. 

ENPARA İHTİYAÇ KREDİSİ VADE VE TAKSİTLERİ

Enpara tarafından yapılan açıklamada; ''Enpara.com İhtiyaç Kredisi’nden 1-12 ay taksite kadar yüzde 1,37 faiz oranı, 13-24 ay taksite kadar yüzde  1,62 faiz oranı, 25-36 ay taksite kadar yüzde 1,98 fazi oranı ile yararlanabilirsiniz.'' ifadelerine  yer verildi. Enpara, müşterilerine sunduğu ihtiyaç kredisinde 1.98 oranında faiz uygulanacağını açıklarken 36 ay vade ile kredilerin müşterilerin kullanımına sunulacağını bildirdi. Enpara'nın  resmi internet sitesi üzerinden paylaşılan bilgilerde ise ihtiyaç kredisi kampanyasına ilişkin örnek bir hesaplama tablosu da paylaşıldı. Buna göre;

10 bin lira tutarındaki bir ihtiyaç kredisi için 36 vade ve 1,98 faiz oranıyla verdiği ihtiyaç kredisinin toplam faizini de 5 bin 223 lira 57 kuruş olarak açıkladı. Aylık taksit ödemesinin 422 lira 87 kuruş ve toplam ödemenin 15 bin 223 lira 32 kuruş olduğunu ve yıllık maliyet oranını da  yüzde 34,09 olarak açıkladı. Söz konusu kredi için tahsis ücretinin de alınmayacağı belirtildi.

İlgili Haberler