Denizbank 0.99 faizle ihtiyaç kredisini duyurdu! 140 TL taksitle nakit ihtiyacınız karşılanacak

Acil nakit ihtiyacı olanlar en uygun faizle kredi veren bankaları araştırıyor. Bankalar müşterilerinin nakit ihtiyaçları karşılanmaya devam ederken Denizbank, 0.99 faizle ihtiyaç kredisi vereceğini açıkladı.
Denizbank 0.99 faizle ihtiyaç kredisini duyurdu! 140 TL taksitle nakit ihtiyacınız karşılanacak

Denizbank 0.99 faizle ihtiyaç kredisini duyurdu! 140 TL taksitle nakit ihtiyacınız karşılanacak - Denizbank, 2023 yılı itibariyle ihtiyaç kredisi kampanyalarını yenilerken 20 Şubat tarihine kadar geçerli olacak ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. Müşterilerinin nakit arayışını sonlanrıcağını bildirerek ihtiyaç kredisi kampanyası hazırlayan Denizbank, şubat ayı ile birlikte 140 TL taksitle kredi vereceğini açıklayarak müşterinin dikkatini çekti.

DENİZBANK DÜŞÜK FAİZLE İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

Özel bankaların  taşıt, ihtiyaç ve konut kredi kampanyaları devam ediyor. Müşterilerinin nakit ihtiyaçları için kredi imkanı sunan bankalar arasında yer alan Denizbank, 20 Şubat tarihinde son vereceği ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. Müşterilerin ihtiyaç duyduğu nakit miktarları değişiklik gösterirken Denizbank, 3 bin liradan 200 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi vereceğini açıkladı. Buna göre 200 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi kullandırımı fırsatı sunan Denizbank, 3 bin liralık bir kredi için 140 lira 25 kuruş tutarında bir taksit ödemesi yapılacağını bildirdi. 

DENİZBANK İHTİYAÇ KREDİSİ VADE VE TAKSİT TABLOSU

Denizbank tarafından yapılan açıklamada; ''Kampanya, 20 Şubat 2023 tarihine kadar geçerlidir. Kampanyadan; geçerli tarihler arasında, MobilDeniz'i indirip, "Müşteri Ol" butonu üzerinden ilerleyerek, uzaktan DenizBank’lı olma sürecini, ilk defa tamamlayan, yeni DenizBank’lılar faydalanabilir. Müşteri olduktan sonra, belirlenen tarihler arasında, MobilDeniz uygulaması üzerinden, kredi başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Kullanacağınız kredilerde, faiz oranı, MobilDeniz kanalı için 12 ayda, hayat sigortalı olarak, aylık yüzde 0,99’dan başlayacak olup, KKB puanınız, genel borçluluk durumunuz ve başvurduğunuz kanala göre fiyatlamalar değişkenlik gösterecektir.  Kampanyadan, ilk kez müşteri olup, kredi başvurusu yapan DenizBank’lılar, 1 ay süresince yararlanabilir.'' ifadelerine  yer verildi.

Denizbank, müşterilerine sunduğu ihtiyaç kredisinde 0.99'dan başlayan faiz oranıyla 36 ay vade ile kredilerin müşterilerin kullanımına sunulacağını bildirdi. Denizbank'ın resmi internet sitesi üzerinden paylaşılan bilgilerde ise ihtiyaç kredisi kampanyasına ilişkin örnek bir hesaplama tablosu da paylaşıldı. Buna göre;

10 bin lira tutarındaki bir ihtiyaç kredisi için 3 ay vade ve 0,99  faiz oranıyla verdiği ihtiyaç kredisinin toplam faizini de 248 lira 52 kuruş olarak açıkladı. Aylık taksit ödemesinin 3 bin 416 lira 17 kuruş ve toplam ödemenin 10 bin 298 lira 51 kuruş olduğunu ve yıllık maliyet oranını da  yüzde yüzde 19,46 olarak açıkladı. Söz konusu kredi için tahsis ücretinin de  50 lira olduğu belirtildi.

 

İlgili Haberler