Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! Şubat 2023 HSBC, TEB ve İş Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranları yenilendi

Bankalar müşterilerinin acil nakit ihtiyaçları için kredi kampanyalarını sunmaya devam ediyor. Nakit ihtiyacı olan bireyler bankaların şubat ayına ait güncel kredi faiz oranlarını araştırıyor.
Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! Şubat 2023 HSBC, TEB ve İş Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranları yenilendi

Şubat 2023 HSBC, TEB ve İş Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranları yenilendi - 2023 yılı şubat ayı ile birlikte bankaların faiz oranları güncellendi. Acil nakde ihtiyacı olan vatandaşlar, bankaların sunduğu ihtiyaç kredisi kampanayalrını araştırırken özel bankaların güncel faiz oranları belli oldu. Şubat ayı faiz oranlarını açıklayan bankalar arasında yer alan HSBC, TEB ve İş Bankası'nın  ihtiyaç kredisi faiz oranları yenilendi. 

ŞUBAT 2023 ÖZEL BANKALARDA İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Şubat 2023 tarihi ile birlikte ihtiyaç kredilerinde çeşitli kampanyalar açıklayan özel bankalar müşterisinin dikkatini çekti. Şubat ayı ile birlikte bankaların faiz oranları güncellenirken HSBC, TEB ve İş Bankası'nda ihtiyaç kredileri için birbirinden farklı oranlar müşteriye duyuruldu. Bu doğrultuda Şubat 2023 HSBC, TEB ve İş Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranlarını derledik.

ŞUBAT 2023 HSBC İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANI

Özel bankalar arasında yer alan HSBC, ihtiyaç kredisinde güncel faiz oranlarını müşterileri ile paylaştı. HSBC tarafından paylaşılan bilgilerde liradan 50 bin liraya kadar tutardaki ihtiyaç kredisinin 36 ay vade ile verildiği ve 3,20 oranında faiz uygulanacağı bildirildi.

ŞUBAT 2023 TEB İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANI

Türk Ekonomi Bankası'nın (TEB) müşterilerine duyurduğu bilgilerde kredi faiz oranları belli oldu. Bu kapsamda müşterinin en çok ilgisini çeken banka TEB, bin liradan 200 bin liraya kadar tutardaki krediyi 36 ay vade ve 1,64 faiz oranıyla vereceğini duyurdu.

ŞUBAT 2023 İŞ BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANI

İhtiyaç kredilerinde en düşük faiz oranları merak edilirken özel bankaları arasında yer alan İş Bankası, ihtiyaç kredisi faiz oranlarını paylaştı. Buna göre 3 bin liradan 100 bin liraya kadar olan kredi tutarının 1-95 ile 2,05 faiz oranıyla verildiğini bildirdi.

İlgili Haberler