Borçları sildirecek ihtiyaç kredisi TEB'den geldi! Düşük faizle 200 bin TL'ye kadar kredi verilecek!

Bankalar tarafından müşterilerin acil nakit ihtiyaçları karşılanmaya devam ediyor. İhtiyaç kredisi kampanyalarını şubat ayı ile birlikte yenileyen bankalar arasında yer alan TEB'de faiz oranlarını açıkladı.
Borçları sildirecek ihtiyaç kredisi TEB'den geldi! Düşük faizle 200 bin TL'ye kadar kredi verilecek!

Borçları sildirecek ihtiyaç kredisi TEB'den geldi! Düşük faizle 200 bin TL'ye kadar kredi verilecek! - Türk Ekonomi Bankası (TEB), 2023 yılının şubat ayı itibariyle kredi kampanyalarını yeniledi. İhtiyaç kredisi kampanyasını şubat ayı ile birlikte duyuran TEB, 395 TL taksitle kredi vereceğini açıklayarak vatandaşın ilgisini çekti.

TEB İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ TAKSİT BİLGİLERİ

Kamu ve özel bankalarda kredi kampanyaları devam ediyor. Müşterilerinin acil nakit ihtiyaçları için kredi imkanı sunan bankalar arasında yer alan TEB, yılın en dikkat çeken kredi kampanyasını duyurdu. Bireylerin nakit ihtiyaç miktarları değişiklik gösterirken TEB, bin liradan 200 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi vereceğini açıkladı. Buna göre 200 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi fırsatı sunan TEB, 10 bin liralık bir kredi için 395 liralık bir taksit ödemesi yapılacağını bildirdi. 

TEB tarafından yapılan açıklamada ''50.000 TL’ye kadar olan kredilerde maksimum kullandırım vadesi 36 ay, 50.000 TL üzeri kredilerde maksimum kullandırım vadesi 24 aydır. Kredi vadesi, vade ertelemeli dönem dahil en fazla 36 ay olabilir. Henüz TEB ya da CEPTETEB müşterisi olmayanlar için geçerli  minimum faiz oranı belirtilmiş olup, nihai faiz oranı kredi notuna göre değişkenlik göstermektedir.'' ifadelerine  yer verildi. 

TEB, müşterilerine sunduğu ihtiyaç kredisinde 1.64 oranında faiz uygulanacağını açıklarken 36 ay vade ile kredilerin kullanıma sunulacağını bildirdi. TEB'in resmi internet sitesi üzerinden paylaşılan bilgilerde ise ihtiyaç kredisi kampanyasına ilişkin örnek bir hesaplama tablosu da paylaşıldı. Buna göre;

10 bin lira tutarındaki bir ihtiyaç kredisi için 36 vade ve 1,64 faiz oranıyla verdiği ihtiyaç kredisinin toplam faizini de 4.237,38 TL olarak açıkladı. Aylık taksit ödemesinin 395,49 TL ve toplam ödemenin 14 bin 287 lira 64 kuruş olduğunu ve yıllık maliyet oranını da  yüzde 28,04 olarak açıkladı.

Söz konusu kredi için tahsis ücreti de 50 lira olarak belirlendi. Ayrıca TEB tarafından sunulan ihtiyaç kredisinin 3 ay erteleme fırsatı ile sunulduğu bildirildi. 


İlgili Haberler