CarrefourSA 40'lı tuvalet kağıdını yarı fiyatına satıyor! Stoklar sınırlı sayıda elinizi çabuk tutun

CarrefourSA internet sitesi üzerinden 40'lı tuvalet kağıdı yarı fiyatına satışa çıkardı. Hemen sipariş verin.
CarrefourSA 40'lı tuvalet kağıdını yarı fiyatına satıyor! Stoklar sınırlı sayıda elinizi çabuk tutun

CarrefourSA internet sitetesi  üzerinden yeni kampanyalarını sunmaya devam ediyor. CarrefourSA 40'lı tuvalat kağıdı ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirim yaptığnıı duyurdu. Yapılan bu duyuruya göre 40'lı tuvalet kağıdı yarı fiyatına satışa sunuldu. Duyan koşuyor. Stoklar sınırlı. Elinizi çabuk tutun. İşte detaylar.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısına alım gücü iyiden iyiyde düştü. Hal böyle olunca vatandaşlar özellikle temel ihtiyaç ürünlerini biraz olsun indirimli fiyatlardan almak için araştırmalara devam ediyor. Bizde Uşak Gündem olarak marketler tarafından sunulan kredi fırsatlarını araştırıyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. Peki söz konusu kampanyanın detayları nelerdir?

CarrefourSA sunmuş olduğu yeni kampanyasını internet sitesi üzerinden duyurdu. Buna göre 40'lı tuvalet kağıdı ürününün fiyatı yarı yarıya indi. CarrefourSA market Familia Aloe vera özlü tuvalet kağıdı ürününün 299,90 TL'den 149,95 TL'ye kadar düşürmüştür. CarrefourSA Kart'a özel bu üründe yüzde 50 indirim yapılacağı açıklandı. Stoklar sınırlı olduğu için elinizi çabuk tutmanız gerekmektedir. 

CARREFOURSA TUVALET KAĞIDI İNDİRİMİ 

CarrefourSA internet sitesi üzerinden sunmuş olduğu yeni kampanyasına göre Familia Aloe vera özlü 40'lı tuvalet kağıdı ürününde yüzde 50 indirim yaptı. Normal fiyatı 299,90 TL iken yüzde 50 indirim sonrasındaki fiyatı ise 149,95 TL'ye düşmüştür. İşte indirimin detayları. 

Bu tarz market indirimlerinden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Uşak Gündem olarak sizler için en güncel indirim kampanyalarını takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. 

İlgili Haberler