CarrefourSA'da 150 TL alışveriş yap indirim kap! CarrefourSA yeni kampanyasını duyurdu

CarrefourSA internet sitesi üzerinden kısa süreli kampanyasını yayımladı. O ürünlerden 150 TL ve üzeri alışveriş yapanlara 20 TL indirim yapılacak.
CarrefourSA'da 150 TL alışveriş yap indirim kap! CarrefourSA yeni kampanyasını duyurdu

CarrefourSA internet sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Yapılan duyuruya göre 150 TL tutarında alışveriş yapanlara 20 TL'lik indirim yapılacak. Peki kampanyanın detayları nelerdir? Hangi ürünlerden satın alınırsa bu indirim geçerli olacaktır? İşte tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında vatandaşları alım gücü ise iyiden iyiye düştü. Hal böyle olunca vatandaşlar marketler tarafından sunulan kampanyaları yakından takip ediyorlar. Bizde bu tarz indirimleri araştırıyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. Peki CarrefourSA tarafından sunulan bu kampanyanın detayları nelerdir?

CARREFOURSA 150 TL'YE 20 TL İNDİRİM YAPIYOR

CarrefourSA tarafından sunulan kampanyaya göre tüm atıştırmalıklarda 150 TL ve üzeri alışverişlere 20 TL indirim yapılacağı açıklandı. Yapılan indirimler atıştırmalık ürünlerde geçerlidir. Peki hangi ürünlerde söz konusu indirim uygulanacaktır? İşte o ürünler;

Tüm atıştırmalıklarda 150 TL'ye sepette 20 TL indirim fırsatı sunulmaktadır. Bu indirimden yararlanmak için CarrefourSA online satış sitesi üzerinden söz konusu ürünlerden 150 TL ve üzeri alışveriş yapmanız gerekmektedir. Sepette indirim düşücektir. Bu kampanya kısa süreliğine geçeri olacaktır. Kampanyadan yararlanmak için elinizi çabuk tutun. 

Bu tarz market indirimlerinden ve kampanyalarından yararlanmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için marketler tarafından sunulan kampanyaları yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. 

İlgili Haberler