Böylesi görülmedi! Migros tuvalet kağıdı yarı fiyatına indi! Elinizi çabuk tutun

Migros Sanal Market üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Tuvalet kağıdı ürünü yüzde 50 indirim ile satışa çıkarıldı.
Böylesi görülmedi! Migros tuvalet kağıdı yarı fiyatına indi! Elinizi çabuk tutun

Migros internet sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Buna göre tuvalet kağıdı fiyatında yüzde 50 indirim yapıldığı duyurdu. Bu indirim ise yalnızca Migros Sanal Market üzerinden yapılan alışverişlerde geçerlidir. Peki söz konusu kampanyanın detayları nelerdir? Migros Sanal Market kısa süreliğine indirimlerini duyurmaya devam ediyor. Tuvalet kağıdı indirimine göre yarı fiyatına satılacak. Stoklar sınırlı. Elinizi çabuk tutun.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında vatandaşların alım gücü iyiden iyiye düştü. Hal böyle olunca özellikle temel ihtiyaç ürünlerini indirimli fiyatlardan almak isteyen vatandaşlar market indirimlerini yakından takip ediyor.

Bizde Uşak Gündem olarak sizler için marketler tarafından sunulan kısa süreliğine indirimleri yakından takip ediyor ve sizlere sunuyoruz. Marketlerde sunulan indirimler ve kampanyalardan haberdar olmak isteyen vatandaşlar haber sitemizi takipte kalın. Peki Migros Sanal Market üzerinden sunulan bu indirimin detayları nelerdir? İşte detaylar. 

MİGROS TUVALET KAĞIDI İNDİRİMİ

Migros Sanal Market üzerinden yeni kampanyalarını ve indirim haberlerini duyurmaya devam ediyor. Yapılan bu kampanyalar kısa süreliğine oluyor ve stokları sınırlı oluyor. Bu sebeple kampanyadan yararlanmak için en kısa sürede sipariş vermek gerekmektedir. Online alışverişlerde geçerli olan bu indirime göre Solo 8'li tuvalet kağıdı ürününün fiyatı 69,90 TL iken yüzde 50 indirim ile 34,90 TL'ye düşmüştür. 

Yapılan bu indirimlerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel indirim haberlerini yakından takip ediyoruz. Bu tarz kampanyaları kaçırmamak için bizi takip etmeyi unutmayın. 

İlgili Haberler