CarrefourSA duyurdu! Tuvalet kağıdında 85 TL birden indirim yapıldı! Kaçırmayın

CarrefourSA internet sitesi üzerinden tuvalet kağıdı indirimini duyurdu. CarrefourSA Kart'a özel yüzde 40 indirim uygulanmaktadır.
CarrefourSA duyurdu! Tuvalet kağıdında 85 TL birden indirim yapıldı! Kaçırmayın

CarrefourSA internet sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Kampanyaya göre 32'li tuvalet kağıdında yüzde 40 indirim yapıldı. Yapılan bu indirim ise 85 TL olarak yansıdı. Peki CarrefourSA tuvalet kağıdı indiriminin detayları nelerdir? İşte bu sorunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında vatandaşların alım gücü iyice düştü. Hal böyle olunca vatandaşlar özellikle temel ihtiyaç ürünlerinde yapılan indirimleri yakından takip etmeye başladı. Bizde Uşak Gündem olarak market indirimlerini ve kampanyalarını yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. Peki CarrefourSA tarafından sunulan tuvalet kağıdı kampanyasının detayları nelerdir? İşte detaylar.

CarrefourSA internet alışverişlerinde geçerli olmak üzere indirimlerini duyurmaya devam ediyor. Yapılan indirime göre Solo Akıllı Seçimler 32'li tuvalet kağıdında yüzde 40 indirim uygulandı. Bu indirim ise tam tamında 85 TL birden indirim yapılmasını sağlamıştır. Solo Akıllı Seçimler Tuvalet kağıdı ürünü 209,90 TL iken 124,90 TL'ye kadar düşmüştür. Yapılan indirim 85 TL olmuştur.

CARREFOURSA 32'Lİ TUVALET KAĞIDINDA 85 TL BİRDEN İNDİRİM

CarrefourSA internet sitesi üzerinden yapılan alışverişlerde geçerli olmak üzere kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Yapılan indirime göre Solo Akıllı Seçimler 32'li tuvalet kağıdı fiyatı yüzde 40 indirim sonucunda 124,90 TL'ye kadar düşmüştür. Söz konusu ürününün indirimsiz fiyatı ise 209,90 TL olarak belirlenmişti. İndirim oranı yüzde 40 olarak uygulanmıştır. Böylece 32'li tuvalet kağıdı fiyatı tam 85 TL birden düşmüştür. İşte indirimli ürün.

Söz konusu tuvalet kağıdı indirimi CarrefourSA Kart'a özel yapılmaktadır. Yüzde 40 indirimli olarak satın alabilirsiniz. Bu tarz haberlerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. 

İlgili Haberler