Tuvalet kağıdında yüzde 30 oranında indirim duyuruldu! CarrefourSA'ya o tarihe kadar yetişen ucuz tuvalet kağıdı alacak

Marketlerin yaptığı indirimler vatandaşların gündeminde yer ediniyor. Marketlerin indirimlerini incelemeye devam eden ve uygun fiyatla alışveriş yapmak isteyen vatandaşlara CarreforSA'dan kaçırılmayacak bir kampanya duyurusu geldi. Tuvalet kağıdında indirim başlatan CarrefourSA, tam yüzde 30'luk indirimle dikkati çekti.
Tuvalet kağıdında yüzde 30 oranında indirim duyuruldu! CarrefourSA'ya o tarihe kadar yetişen ucuz tuvalet kağıdı alacak

Tuvalet kağıdında yüzde 30 oranında indirim duyuruldu! CarrefourSA'ya o tarihe kadar yetişen ucuz tuvalet kağıdı alacak - Ülkemizde artan maliyetler market raflarına yansırken vatandaşlar uygun fiyatlarla alışveriş yapmanın alternatif yollarını arıyor. CarreforSA Marketler birbirinden farklı indirimleri müşterilerine sunmaya devam ederken haftalık olarak güncel indirim listesi de yayımlanıyor. CarreforSA Marketler, tuvalet kağıdı alışverişlerinde geçerli olacak indirimini duyurdu. CarreforSA, mayıs ayınının ilk haftasında kampanyalarına devam ederken resmi internet sitesi üzerinden kampanya duyurusu yaptı.  İnternet mağazası üzerinden de satış yapmayı sürdüren CarrefourSA, tuvalet kağıdında geçerli olan  yüzde 30'lık indirim kampanyasını detaylandırdı. 

CARREFOURSA'DA TUVALET KAĞIDI  İNDİRİMİ BAŞLADI

Türkiye'de fiyat artışları ile gündeme gelen ve vatandaşın cebini zorlamaya devam edentuvalet kağıdının indirime girmesi dört gözle bekleniyor. CarrefourSa Marketler tuvalet kağıdı indirimi ile vatandaşın tüm ilgisini çekti. Tuvalet kağıdında flaş indirimler yapan CarrefourSA marketin resmi internet sitesi üzerinden detaylar duyuruldu. Geçtiğimiz yıllarda tuvalet kağıdı fiyatları rekora doğru ilerlerken bu süreçte vatandaşlar indirim takibini sürdürüyor. CarrefourSA marketler tarafından yayımlanan indirim kataloğunda ise tuvalet kağıdı son zamanların en uygun fiyatından satışa çıktı. CarrefourSA marketlerden kağıt ürünlerinde hesaplı fiyatlar sloganı ile kampanya açıklandı. Buna göre yüzde 30 oranındaki indirim kampanyası ile tuvalet kağıdı resmen satışa çıktı. CarrefourSA Marketlerin sunduğu tuvalet kağıdı  indirimine ait katalog ise şu şekilde paylaşıldı;

CarrefourSA Karta Özel 100 lira ve üzeri alışverişlerinizde 64 lira  yerine 32 liraya satılacak olan tuvalet kağıdı kampanyasının 1 adetle sınırlı olduğu bildirildi. .

Solo Akıllı Seçimler 8'li Tuvalet Kağıdı 32 TL

CarrefourSA'da satışa sunulan tuvalet kağıdı ndirimlerinden faydalanmak için zincir marketlerin şubelerini, online alışveriş sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler