Ay sonuna kadar vaktiniz var! Yapı Kredi faizsiz 10 bin TL kredi veriyor

Nakde ihtiyacı olanlara güzel haber bu kez Yapı Kredi bankasından geldi. Yapı Kredi ay sonuna kadar başvuru yapan herkese 10 bin TL'ye varan faizsiz nakit avans verecek.
Ay sonuna kadar vaktiniz var! Yapı Kredi faizsiz 10 bin TL kredi veriyor

Nakde ihtiyaç duyanlar için kaçırılmayacak fırsat Yapı Kredi bankasından geldi. Yapı Kredi internet sitesi üzerinden duyurdu. Ay sonuna kadar başvuran herkese 10 bin TL taksitli nakit avans fırsatı sunulacak. Peki bu kampanyadan yararlanmak için yapılması gereken şartlar nelerdir? Söz kounsu krediye başvuru yapmak için ne yapılması gerekiyor?

Son zamanlarda ülkemizde ve dünyada yaşanan olumsuz olaylar neticesinde vatandaşların nakde ihtiyacı arttı. Banka kredilerini araştıran vatandaşlar ise önceliği faizsiz avans fırsatları oldu. Bazı bankalar faizsiz nakit avans fırsatını Mart ayına özel duyurdu. Bu bankalardan biri de Yapı Kredi bankası oldu. Yapı Kredi internet sitesi üzerinden tüm detayları duyurdu. Buna göre 10 bin TL faizsiz nakit avans fırsatından yararlanmak için bazı koşullar bulunmaktadır. İşte Yapı Kredi nakit avans fırsatı için tüm detaylar..

FAİZSİZ NAKİT AVANS FIRSATI İÇİN DETAYLAR

Faizsiz nakit avans fırsatından yararlanmak için 1 Mart ile 31 Mart tarihleri arasında Yapı Kredi bankasının ilk defa müşterisi olmak gerekmektedir. Kampanyadan Yapı Krei Mobil üzerirnden banka müşterisi olan ve bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşteriler için 10 bin TL'lik faizsiz nakit avans fırsatı sunulacaktır.

Kampanyadan 1 - 31 Mart 2023 tarihleri arasında Yapı Kredi’ye ilk defa müşteri olanlar yararlanabilecektir. Kampanya tanımlamaları kredi kartı açıldıktan sonra 7 gün içerisinde yapılacaktır. Kampanya tanımı sonrasında 15 Nisan 2023’e kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından yararlanılabileceksiniz. 

Ayrıca faizsiz taksitli nakit avans kampanyasından kredi kartı açılışndan sonra yalnızca bir kez faydalanabilecektir. Kampanya kapsamında kullanılacak maksimum taksitli nakit avans tutarı 10.000 TL’dir ve 6 aya varan vade için geçerli olacaktır. 

KAMPANYAYA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından 15 Nisan'a kadar Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi veya ATM üzerinden çekilip kullanılabilecektir. Ayrıca Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatı sadece bireysel kredi kartları ile kullanılabilecektir. 

İlgili Haberler