Faizsiz kredi veren bankalar hangileri?

Artan nakit ihtiyacı için bankalar sıfır faizli kredi ve nakit avans fırsatlarını internet siteleri üzerinden duyurdu. Bakın hangi banka ne kadar kredi imkanı sunuyor.
Faizsiz kredi veren bankalar hangileri?

Bankalar son dönemlerde faizsiz kredi fırsatlarını internet siteleri üzerinden duyurmaya başladı. Son dönemlerde yaşanan olaylardan dolayı vatandaşların nakde ihtiyacı arttı. Hal böyle olunca vatandaşlar nakit ihtiyaçlarını giderebilecekleri ve faizsiz olarak çekebilecekleri kredi fırsatlarını araştırmaya başladılar. Tüm bankaların vermiş oldukları faizsiz kredileri bir arada görmek isteyen vatandaşlar karşılaştırma yaparak kendilerine en uygun olan kredi fırsatlarını değerlendirmek istiyorlar. Peki hangi banka ne kadar faizsiz kredi veriyor? İşte faizsiz kredi veren bankalar..

Son zamanlarda yaşanan olaylardan dolayı enflasyonun yükselmesiyle bankalarda faiz oranlarını arttırmaya başladı. Hal böyle olunca vatandaşlar bu olumsuz durumdan kötü etkilenince bankalar harekete geçti. Faizsiz kredi seçeneklerini sunmaya başladılar. Geçtiğimiz günlerde Akbank tarafından başlatılan faizsiz kredilere diğer bankalarda eklendi. İşte faizsiz kredi veren bankalar..

FAİZSİZ KREDİ VEREN BANKALAR

Akbank

Akbank 10 bin TL nakit avans fırsatı için 6 ay taksit imkanı sunuyor. 10 bin TL faizsiz kredi için ise 12 ay vade imkanı sunmaktadır. 

İş Bankası

10 bin TL  faizsiz kredi için 5 ay vade fırsatı sunuyor. 

QNB Finansbank

10 bin TL faizsiz kredi için 6 ay taksit imkanı sunuyor. 

Garanti BBVA

Garanti Bankası ise 10 bin TL faizsiz kredi için 6 ay taksit imkanı sunmaktadır. 

Yapı Kredi 

Yapı Kredi ise 10 bin TL faizsiz kredi için 6 aya vade fırsatı sunmaktadır.

Kuveyt Türk 

5 bin TL faizsiz kredi için 6 ay vade imkanı sunuyor. 

ING Bank

5 bin TL faizsiz kredi için 6 ay taksit imkanı sunuyor. 

Denizbank 

10 bin TL sıfır faizli kredi için 6 ay taksit imkanı sunuyor. 

İlgili Haberler