Afet bölgesine yardım gönderecek dikkat! Migros dev kampanya başlattı

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından e-seferberlik kampanyasının başlatıldığı duyuruldu. Söz konusu kampanyanın ardından Migros'ta deprem bağış ürünlerinin satışına başladı.
Afet bölgesine yardım gönderecek dikkat! Migros dev kampanya başlattı

Migros'ta deprem bağış ürünlerinin satışı başladı!  - 6 Şubat Pazartesi 2023 tarihi Türkiye tarihine geçti. Cumhuriyet tarihinin en büyük deprem felaketinin deprem üssü Kahramanmaraş Elbistan ve Pazarcık ilçeleri oldu. Pazarcık'ta 7.7, Elbistan'da 7.6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. 4.seviye alarm ilan edilen deprem felaketinden zarar gören vatandaşlara yardım edilmesi amacıyla e-ticaret alışverişlerinde 'Deprem Yardımlaşma Seferberliği' adıyla e-seferberlik başlatıldığı duyuruldu. Ticaret Bakanlığı'nın duyurduğu e-seferberlik kampanyasına Migros'tan da yanıt geldi. 

MİGROS, E-SEFERBERLİK İÇİN ÜRÜN SATIŞINA BAŞLADI

Ticaret Bakanlığı, e-ticaret alışverişlerinde 'Deprem Yardımlaşma Seferberliği' başlatarak ''Gönüllülük esasına göre yürütülecek e-Seferberliğe ülkemizde faaliyet gösteren elektronik ticaret pazar yerleri, bu platformlarda faaliyet gösteren satıcılar ile kargo ve lojistik işletmecileri katılım sağlayacaktır. Vatandaşlarımızın satın aldığı ürünler Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve AFAD’ın belirleyeceği teslimat noktalarına bakanlığımız koordinasyonunda ilgili platformlar ile kargo ve lojistik işletmecileri tarafından ulaştırılacaktır.'' ifadelerine yer verdi. Deprem Yardımlaşma Seferberliği'ne destek olacağını bildiren Migros Marketler zinciri, ''Ticaret Bakanlığımızın başlattığı “Deprem Yardımlaşma Seferberliği’ne” Migros olarak katılıyoruz. Temel ihtiyaç malzemeleri siparişlerinizi, AFAD koordinasyonunda, herhangi bir ticari amaç olmaksızın deprem bölgesine ulaştıracağız.'' ifadelelerine yer verdi. 

Öte yandan söz konusu kampanya aracılığıyla yardımlarda bulunmak isteyen müşterileri için detaylara da yer veren Migros, ''Bağış için;

ADRESİME GELSİN / TESLİMAT YÖNTEMİ SEÇİN ALANINDAN “Bağış Yapacağım” seçtikten sonra bağış yapmak istediğiniz kurumu "AFAD” olarak seçin.
Bu işlemden sonra Migros Sanal Market bağış sayfasındaki "Geçmiş Olsun Türkiye" görseline tıkladığınızda bağış ürünlerine ulaşabilecekseniz.

Tüm bağış siparişleriniz Migros Sanal Market tarafından tek bir konumda toplanarak, özel araçlar ile AFAD'ın koordinasyonunda ilgili noktalara teslim edilecektir.'' ifadelerine yer verdi. Bununla birlikte bir de 'Deprem Bağış Ürünleri' adıyla bir kampanya duyuran Migros, kampanya dahilindeki ürünleri de müşterileri ile paylaştı. 

MİGROS DEPREM BAĞIŞ ÜRÜNLERİ

Migros Marketlerin resmi internet sitesinde yer alan kampanya, ''Deprem Bağış Ürünleri'' adıyla duyurulurken şu ifadelere yer verildi;

''Bereket Paketi Raf fiyatı 229,90 TL yerine Bağış Özel Fiyatı 199,90 TL Bebek Bez Çeşitleri Raf Fiyatı 88,50 TL yerine Bağış Özel Fiyatı: 78,45 TL Islak Mendil 45'li Raf Fiyatı 5 TL yerine Bağış Özel Fiyatı: 4,40 TL Hijyenik Ped Çeşitleri Raf Fiyat 8,50 TL yerine Bağış Özel Fiyatı: 7 TL Fanlı Isıtıcı Raf Fiyat 399,90 TL yerine Bağış Özel Fiyat; 319,90 TL Dik Isıtıcı Raf Fiyat 729,90 TL yerine Bağış Özel Fiyat; 589,90 TL Askılı Fener Raf Fiyat 49 TL yerine Bağış Özel Fiyat; 45,90 TL'' 

  • Minies Bebek Bezi XX Large 7 Beden 17+ Kg 22 Adet 88,50 TL
  • Migros Ekonomik Islak Havlu 45'li 5,00 TL
  • Raks PF20 Samyeli Elektrikli Fanlı Isıtıcı 329,00 TL
  • General Home GH-2200 W Dik Isıtıcı 729,00 TL'den satılacak.

İlgili Haberler