Uşak Emniyet Müdürlüğünde yas

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Kıdemli Başpolis Memuru İshak Yardımcı (47), uzun zamandır mücadele verdiği kanser hastalığına yenik düşerek yaşama veda etti.
Uşak Emniyet Müdürlüğünde yas

Uşak’ta yaklaşık 10 yıldır hizmet veren ve emniyet müdürlüğünün sevilen simalarından olan Kıdemli Başpolis Memuru İshak Yardımcı, kolon kanseri tedavisi gördüğü Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde son nefesini verdi.

Aslen Manisa’nın Kula ilçesinden olan Yardımcı’nın evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Kıdemli Başpolis Memuru İshak Yardımcı için Uşak Emniyet Müdürlüğü binası önünde bir tören düzenlendi. Törende bir konuşma yapan Uşak Emniyet Müdürü Mesut Gezer, İhsak Yardımcı’nın camiada sevilen ve çalışkan bir polis memuru olduğunu belirterek üzüntüsünü dile getirdi.

Gezer, merhum polisin ailesine de üzüntülerini bildirdi ve acılı ailesini teselli etmeye çalıştı.

Memleketi Kula ilçesine son yolculuğu için uğurlanan 25 yıllık polis İhsak Yardımcı için Uşak Emniyet Müdürlüğü tarafından yayınlanan taziye mesajında; “Uşak İl Emniyet Müdürlüğümüzde görevli Kıdemli Başpolis Memuru İshak YARDIMCI, Uşak Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde 47 yaşında vefat etmiştir. Meslektaşımıza Allahtan rahmet, acılı ailesine sabır, teşkilat mensuplarımıza baş sağlığı diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

www.usakgundem.com İnternet Haber Sitesi olarak merhum polis memur İhsak Yardımcı’ya Allah’tan rahmet, acılı ailesi ve Uşak Emniyet Müdürlüğü camiasına sabırlar diliyoruz.”

(SALİH KILINÇ / HABER)

İlgili Haberler