Uşak Valiliği’nden Çanakkale şehitleri için anlamlı tören!

Uşak Valiliği'nin düzenlediği program kapsamında bugün 18 Mart Çanakkale Şehitleri anıldı. Düzenlenen törenden sonra çelenkler sunuldu. İşte programa ilişkin merak edilenler..
Uşak Valiliği’nden Çanakkale şehitleri için anlamlı tören!

Uşak'ta 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma töreni düzenlendi. Yörene çok sayıda önemli isim katıldı. Çelenk sunumundan sonra katılımcılar 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Uşak Valiliği'nin düzenlemiş olduğu 18 Mart Çanakkale Şehitleri anma töreninden sonra Uşak İl Müftülüğü dualar etti.

TÖREN ÇELENK SUNMA İLE BAŞLADI

Uşak’ta düzenlenen törenle 18 Mart Çanakkale Şehitleri anıldı. Uşak Valiliği tarafından düzenlenen programla 18 Mart Çanakkale Şehitleri anıldı. Düzenlenen anma töreni Şekerevleri Şehitliği’nde çelenk sunma ile başladı. Çelenk sunumunun ardından 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam eden törende Uşak İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı askerler saygı atışı gerçekleştirdi. Uşak İl Müftülüğü tarafından edilen dualar sonrasında törene katılan protokol üyeleri şehit mezarlarına karanfil bıraktı.

aw164822-06.jpg

TÖRENE ÇOK SAYIDA İSİM KATILDI

Törene Uşak Valisi Turan Ergün, AK Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ve Fahrettin Tuğrul, CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, Uşak Cumhuriyet Başsavcısı Serdar Durmuş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri de katıldı.

Valiliğin Çanakkale şehitleri için düzenlemiş olduğu tören sonrasında katılımcılar şehit mezarlıklarına karanfil bıraktı.