Uşak'ta Samir Mirzayev kulakların pasını silmeye geliyor

Doç. Dr. Samir Mirzayev muhteşem bir piyano resitali için yarın Uşaklılara konuk olmaya geliyor.
Uşak'ta Samir Mirzayev kulakların pasını silmeye geliyor

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü etkinliklerine tüm hızı ile devam ederken yapılan yeni duyuru ile yeni bir piyano resitali daha düzenleneceği ifade edildi. Yapılan açıklamada Doç. Dr. Samir Mirzayev'in şehrimizi ziyaret edeceği ifade edildi.

SAMİR MİRZAYEV PİYANO RESİTALİ, NE ZAMAN, NEREDE?

Uşak Kültür Sanat tarafından yapılan açıklamada "Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü farklı konu ve konuklarla sanatın her dalını vatandaşlarımız ile buluşturmaya devam ediyor. Doç. Dr. Samir Mirzayev muhteşem bir piyano resitali konseri ile 2 Mayıs 2024 Saat 20:00'da Atatürk Kültür Merkezinde sizlerle.." ifadelerine yer verilerek resital konseri düzenleneceği ilan edildi.

konser.jpg

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlik 2 Mayıs 2024 Perşembe günü yani yarın düzenlenecek. Uşak'ta kültür sanatın vazgeçilmez buluşma noktası olan Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan etkinlik saat 20:00 itibari ile başlayacak. Ücretli olarak gerçekleştirilek olan etkinliğin biletlerini Uşaklılar internetten de satın alabilecekler. Bu alanın en iyilerinden biri olarak kabul edilen Mirzayev kulakların pasını silecek.