Uşak Üniversitesi’nden İmanla ve Kanla Yazılan Destan: Çanakkale konferansı!

Uşak Üniversitesi yaptığı duyurusunda 18 Mart Çanakkale Zaferi 109. Anma Etkinliği Konferansı düzenleyeceğini duyurdu. Etkinliğe ilişkin merak edilenleri aktaran üniversitenin açıklaması haberimizde..
Uşak Üniversitesi’nden İmanla ve Kanla Yazılan Destan: Çanakkale konferansı!

Uşak Üniversitesi tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında konferans düzenlenecek. Prof. Dr. Cemalettin Taşkıran’ın konuşmacı olarak katılacağı etkinliğin 18 Mart Pazartesi saat 14.00’te düzenleneceği açıklandı.

Ülkemizin en önemli zaferleri arasında yerini alan Çanakkale Zaferi için etkinlik haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Son olarak Uşak Üniversitesi yaptığı duyurusunda 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin kutlandığı gün üniversitede konferans düzenleyeceğini açıkladı.

ETKİNLİK DETAYLARI BELLİ OLDU

18 Mart Çanakkale Zaferi anma töreni için Uşak Üniversitesi detayları aktardı. Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cemalettin Taşkıran’ın konuşmacı olarak katılacağı “İmanla ve Kanla Yazılan Destan: Çanakkale” konferansı 18 Mart Pazartesi günü saat 14.00’te Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi ve Tarihi Topluluğu’nun düzenlediği etkinlik 18 Mart günü Kongre ve Kültür Merkezi’nde olacak!

İlginizi çekebilecek diğer Kültür Sanat haberleri:

Düzenlenecek olan etkinliğe tüm basın mensupları da davet edildi.