Uşak Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği seçime hazırlanıyor

Kayıtlı 3 bin üyesi ile Uşak’ın en büyük STK’larından birisi olan Uşak Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği seçimlere hazırlanıyor.
Uşak Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği seçime hazırlanıyor

Normal seçimini 20 Nisan’da yapması gerekirken pandemi nedeni ile ertelenen birlik seçimi 9 Eylül tarihinde yapılıyor.

Geçtiğimiz Mayıs ayında adaylığın açıklayan Eşme İGM eski üyesi Mesut Yalçın’ın ardından, mevcut Başkan Ahmet Yılmaz’da başkanlık adaylığını ve yönetim kurulu adaylarını açıkladı.

Birliğinin 3 bin üyesi ile çok büyük bir aile olduğunu belirten Yılmaz, başkanlığı döneminde yaptığı hizmetler hakkında bilgi verdi.

Yılmaz 'Bünyemizde çalışan ya da danışmanlık hizmeti veren 50'ye yakın nitelikli personelimiz ile üyelerimize aralıksız hizmet vermeyi sürdürüyoruz.  Köylerimizi dolaşarak aşılama faaliyetlerimizi yerine getiriyoruz. Analiz laboratuvarımız ile tüketicilere sağlıklı ve temiz süt ulaşmasına yardımcı oluyoruz,30 bin tonu aşan süt toplama kapasitemiz ile üreticilerimize de katkı sağlıyoruz. Ayrıca 2007 yılından itibaren üyelerimize doğru, nitelikli ve ucuz sigortacılık hizmeti veriyoruz.

5 bin M2 kapalı alanı olan modern bir çiftliği Uşak'ın ve üyelerimizin hizmetine sunduk, Üreticilerimizden ve üyelerimizden aldığımız destek ile her geçen gün güçlenerek büyüyoruz. Biz büyük ve güçlü bir aileyiz.' İfadesini kullandı.

Yılmaz, son olarak, “9 Eylül Perşembe günü saat 10.00 da Kemalöz Mahallesi kapalı Pazar yerinde yapılacak birlik genel kurulumuza üyelerimizi davet ediyoruz” şeklinde sözlerine son verdi.

Yılmaz, yeni dönemde ekibinde yer alacak ve seçimde yeşil liste ile yarışacak isimleri de şöyle açıkladı:

1.AHMET YILMAZ -Merkez

2.MAHMUT KULALI-Eşme

3.RAMAZAN GÜNEŞ-Sivaslı

4.ESAT TAHİR COŞKUNOĞLU-Merkez

5.MUSTAFA KEMAL TÜMER-Banaz

(SALİH KILINÇ / HABER)

İlgili Haberler