Vali Funda Kocabıyık'tan Kurban Bayramı Mesajı

Uşak Valisi Funda Kocabıyık, Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı’nı kutlayarak bayramın hayırlar getirmesini temenni etti.
Vali Funda Kocabıyık'tan Kurban Bayramı Mesajı

Kurban Bayramı dolayısıyla bir yazılı mesaj yayınlayan vali Kocabıyık, “Yardımlaşma, dayanışma, paylaşma, sevgi ve saygının en üst düzeyde yaşandığı.; birlik ve beraberliğin pekiştiği Kurban Bayramı’na erişmenin mutluluğu içindeyiz” dedi         

Vali Kocabıyık’ın Kurban Bayramı Mesajı:

“Dinimiz, yardıma muhtaç insanlara karşı sorumluluk bilincini öğütler. Bayramlarımız da bu bilincin daha görünür olduğu günlerdir. Dini bayramlar, büyüklerimize gösterilen saygının ve küçüklere gösterilen sevginin önemini, birlik ve beraberliğin güzelliğini bizlere bir kez daha hatırlatmaktadır. Kuşkusuz ki kurbanlarımız yerine getirdiğimiz bir ibadet olmanın yanında, paylaşımlarımızla iç dünyamızı aydınlatmakta, toplumsal huzura katkı sağlamakta, dünya ve gönül bereketlerini artırmaktadır. Kurban Bayramı, kırgınlıkların ve dargınlıkların giderilmesinde, kalplerimizin huzur bulmasında fırsat sunmaktadır.

İnanıyorum ki Kurban Bayramı sevincimizin acıya dönüşmemesi için daha dikkatli ve tedbirli davranacağız. Unutmamalıyız ki salgın son bulmuş değil. Lütfen şu anda olduğu gibi Bayram süresince de maske kullanımı, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uyalım; bayramın güzelliği üzüntü ve hastalığa dönüşmesin. Ayrıca bayram dolayısıyla seyahat edecek vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymalarını, seyahatlerinde daha dikkatli olmalarını rica ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle bu güzel günleri özgürce yaşamamıza vesile olan, devletimizin bekası için göğsünü siper eden şehitlerimizi, ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor; hayatta olan gazilerimize sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum. Başta Uşaklı hemşerilerim olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutluyor; Kurban Bayramı’nın milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum.”

(SALİH KILINÇ/HABER)

İlgili Haberler