Uşak Emniyeti yaşlılarımıza bayram sevincini ve coşkusunu yaşattı

Kurban Bayramı’nı yaşadığımız şu günlerde Uşak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri Uşak Emniyet Müdürlüğü mensupları sayesinde büyük bir bayram sevinci yaşadı
Uşak Emniyeti yaşlılarımıza bayram sevincini ve coşkusunu yaşattı

Uşak Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen organizasyonlarda Uşak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan büyüklerimiz, bu bayramda çocuklar gibi neşelendi ve mutlu oldu.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü organizesinde,  Huzur Evinde kalan büyüklerimizin gönüllerini almak ve bayramlarını kutlamak maksadıyla trafik ekipleri, motosikletli yunus polis timleri ve bisikletli polisler tarafından bir ziyaret gerçekleştirildi.

Büyüklerine gönüllerince bir bayram yaşatmak isteyen polisler, beraberlerinde götürdüğü pasta kurabiyelerden ikram etti.

Polislerin bu sıcak ve samimi ilgisinden çok memnun olan  Uşak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri polislerle oyun oynamak istediler.

Büyüklerinin isteğini kıramayan polisler, onların isteği üzerine çalan müzik eşliğinde halk oyunları oynayarak bu konudaki marifetlerini de gözler önüne serdiler.  

(SALİH KILINÇ/ÖZEL HABER)

İlgili Haberler