KPSS 55 PUANLA düz memur alım haberi geldi! Devlete KADIN ERKEK MEMUR alımı

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden düz memur alım ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Aktarılan son habere göre KPSS 55 puanla düz memur alım haberi geldi. Devlet kurumuna kadın erkek memur alımı yapılacak. Başvuru şartları belli oldu.
KPSS 55 PUANLA düz memur alım haberi geldi! Devlete KADIN ERKEK MEMUR alımı

İŞKUR kamu iş ilanları üzerinden yayımlanan ilana göre Kırıkkale ili Bahşılı Belediyesi için ilk defa atanmak üzere memur alımı yapılacak. Başvuracak adayların belirtilen şartlara sahip olması gerektiği açıklandı.

KPSS 55 puan ile yapılacak memur alımında kadro unvanlarının ekonomist, tekniker ve özel güvenlik görevlisi olacağı açıklandı. Tüm alımlarda ortak olarak adayların en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olması gerektiği ifade edildi.

AÇIKTAN ATAMA YOLUYLA MEMUR ALIMI YAPILACAK

Yayımlanan ilanda adaylar için yapılan açıklamada, “Kırıkkale ili Bahşılı Belediye Başkanlığı bünyesinde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur alınacaktır” ifadesi kullanıldı.

ekran-goruntusu-2024-03-08-141528-min.png

BAŞVURU ŞARTLARI AÇIKLANDI

Yapılacak alımlarda hem genel hem de özel personel alım şartları açıklandı. Genel şartlar şu şekilde:

TC vatandaşı olmak

Kamu haklarından mahrum olmamak

Kanunda belirtilen suçlardan mahkum olmamak

Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığıyla da bedensel engeli olmamak

İlan edilen kadrolar için aranan şartları taşımak

Erkek adaylar için askerlik durumuyla ilişkisi olmamak

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI

ekran-goruntusu-2024-03-08-141501-min.png

İlginizi çekebilecek diğer personel alım haberleri:

BAŞVURULAR NE ZAMAN VE NASIL YAPILACAK?

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanda başvurulara ilişkin belgelerin 15 Nisan ile 17 Nisan tarihleri arasında teslim edilmesi gerektiği belirtildi. Mesai saatleri içerisinde başvurular şahsen ya da posta ile yapılabilecek. Ancak kurum yaptığı açıklamasında gecikmeli olacak kargolardan sorumlu olmayacağının altını çizdi.