Devlet kurumuna en az ilköğretim mezunu personellerin alımı başladı! Başvuruları kaçırmayın

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) açık iş ilanları üzerinden yeni bir personel alımı yayımladı. Yayımlanan son ilana göre devlet kurumuna en az ilköğretim mezunu personeller alınacak. Başvurular başlamış olup, adayların taşıması gereken başvuru şartları açıklandı
Devlet kurumuna en az ilköğretim mezunu personellerin alımı başladı! Başvuruları kaçırmayın

Aktarılan habere göre alımların Muş ili için yapılacağı belirtildi. Rüstem Gedik Belediyesi Başkanlığı’na yapılacak olan personel alımında temizlik işçisinin işe alınacağı belirtildi. Geçici olarak yapılacak personel alımında başvurular online olarak alınacak.

TEMİZLİK İŞÇİSİ BAŞVURU ŞARTLARI

Belediye temizlik işçisi olarak görev almak isteyenlerin başvurularını en geç 8 Mart tarihine kadar gerçekleştirmesi gerekiyor.

İŞKUR üzerinden yayımlana ilanda şartlara ilişkin şu açıklama yapıldı:

1- En az 6 (Ay ) Süreyle Resmi Kurumlarda Çöp Toplama ve Temizlik İşlerini yaptığını belgelendirmek.

2- Hijyen Belgesine Sahip Olmak.

3- 5 (Ay ) 29 gün süreyle Rüstemgedik Belediye Başkanlığında istihdam edilecektir.

4- İlan işlemleri ile ilgili duyurular rustemgedik.bel.tr adresinden duyurulacak olup ; ilanlar tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca kişilere tebligat yapılmayacaktır.

BU KİŞİLERİN BAŞVURUSU KABUL EDİLMEYECEK

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanda adayların ikamet konusuna dikkat etmesi gerektiği belirtildi. Yayımlanan ilanda adaylar için “Kamu kurum ve kuruluşlarının işçi taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde (ADNKS) kayıtlı olan yerleşim yeri adresi dikkate alınır. İlçe, il veya bölge düzeyinde yayımlanan işçi taleplerinin başvuru süresi içerisinde yerleşim yeri adresini talebin karşılanacağı yere taşıyan adayların başvurusu kabul edilmez. Adres değişikliklerinde adayların e-Devlet üzerinden veya Nüfus Müdürlüklerinden alacakları Tarihçeli Yerleşim Yeri Bilgileri Raporunda kayıtlı olan taşınma tarihi esas alınır. İkametini talebin karşılanacağı yer içerisinde değiştiren adayların Tarihçeli Yerleşim Yeri Bilgileri Raporunu İŞKUR birimlerine ibraz etmeleri halinde ilgili ilana başvuruları yapılır” açıklaması yapıldı.

ekran-goruntusu-2024-03-06-115326.png

İlginizi çekebilecek diğer personel alım haberleri:

Temizlik işçisi kadrosu için yapılacak alımların geçici süre için olduğu ifade edildi. En az ilkokul mezunlarının başvurabileceği alımlar için KPSS puan şartı aranmayacak.