BAŞVURULAR ONLİNE Devlet Su İşleri (DSİ) KPSS'li ve KPSS'siz yeni personel alımına başladı!

Devlet Su İşleri (DSİ) yeni personel alımına başladı. Başvuruda bulunmak isteyenler için personel alım başvuru şartları ve ilan detayları açıklandı. DSİ sınavsız yeni personel alımına ilişkin detaylar haberimizde..
BAŞVURULAR ONLİNE Devlet Su İşleri (DSİ) KPSS'li ve KPSS'siz yeni personel alımına başladı!

İŞKUR üzerinden yayımlanan son ilanın detayların göre Devlet Su İşleri (DSİ) engelli personel alımı yapıyor. Alımların şu an için Antalya için yapılacağı ifade edildi. Başvuru şartları neler? Başvurular ne zamana kadar devam edilecek? İlana ilişkin detaylar belli oldu!

Alımlar İŞKUR üzerinden yapılacak. Devlet Su İşleri (DSİ) bünyesine puantör ve Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtım Teknikeri için alım yapacak. Başvuru şartları ve ilan detayları İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanların içeriğinde belli oldu. Peki, başvuru şartları neler?

PUANTÖR ALIMI

DSİ puantör alımı için adayların lisans mezunu olması gerektiği ifade edildi. EKPSS’ye katılmış olan adayların başvurabileceği personel alımında özel şartlar için şu açıklama yapıldı:

  • “Lisans, İşletme, iktisat, kamu yönetimi, maliye, muhasebe ve finans yönetimi, bankacılık ve finans bölümlerinin birinden mezun olmak”
  • EKPSS katılmış olmak"

Aynı zamanda puantör alımı için deneyim şartının aranmadığı belirtildi.

ekran-goruntusu-2024-03-07-085544.png

ELEKTRİK TEKNİKERİ PERSONEL ALIMI

Elektrik teknikeri için yapılan açıklamada KPSS puan şartının aranmayacağı belirtildi. Özel şartlar şu şekilde sıralandı:

  • “Meslek Yüksek Okulu Elektrik Enerjisi Üretim ve Dağıtım Bölümü mezunu olmak
  • Not: Teknik meslek olduğu için kuraya tabi olarak ilan edilmiş olup;
  • Alınacak kişiler teknisyen kadrosunda ve Elmalı ilçesinde çalıştırılacaktır”

İlginizi çekebilecek diğer personel alım haberleri:

BAŞVURULAR NE ZAMANA KADAR YAPILACAK?

DSİ personel alımına başvurmak isteyen adaylar için son başvuru tarihi de açıklandı. Her iki alım için başvurular 11 Mart 23.59 tarihinde sona erecek. Başvurmak isteyenlerin TC kimlik numaraları ve şifreleri ile İŞKUR'a giriş yaparak online olarak başvurabilecekleri belirtildi.