İŞKUR aracılığıyla bekçi alımı başladı KPSS’siz 81 ilde BEKÇİ ALIM BAŞVURUSU mülakatsız

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden personel alımları devam ediyor. Aktarılan son habere göre İŞKUR üzerinden farklı iller için bekçi alımı başladı. Başvuruların online olarak yapılacağı personel alımında adayların taşıması gereken şartlar açıklandı.
İŞKUR aracılığıyla bekçi alımı başladı KPSS’siz 81 ilde BEKÇİ ALIM BAŞVURUSU mülakatsız

İŞKUR aracılığıyla bekçi alımı başladı! KPSS şartsız 81 ilde yapılacak bekçi alımına ilişkin adayların taşıması gereken genel başvuru şartları ve ilan detayları ayrıca açıklandı.

Bekçi olmak isteyenlerin kaçıramayacağı personel alım ilanlarına başvurular başladı. Alımların şu an için özel sektöre yapılacağı için KPSS puan şartının aranmayacağı ve mülakat yapılmayacağı belirtildi. Ancak başvurmak isteyen adayların belirtilen başvuru şartlarına sahip olması gerektiğinin de altı çizildi.

İŞKUR BEKÇİ ALIMI BAŞLADI

İŞKUR üzerinden alınan son habere göre alımların inşaat / işyeri bekçisi mesleği için yapılacağı ifade edildi. Pek çok ilimiz için yapılacak alımlarda toplamda 100 kişiye işbaşı yaptırılacağı ifade edildi.

ekran-goruntusu-2024-03-07-163502.png

KPSS’siz mülakatsız bekçi alımında adayların taşıması gereken genel başvuru şartları şu şekilde sıralandı:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • En az 18 yaşını tamamlamış olmak
  • Emekli olmamak
  • En az ilkokul mezunu olmak (Eğitim şartı ilanların içeriğine göre değişkenlik gösterebilmektedir)
  • Başvuru tarihi itibarıyla alımların yapılacağı il içerisinde ikamet ediyor olmak
  • Çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorununun olmaması
  • Başvuruda bulunacak adayların ilan içerisinde belirtilen özel şartları da taşıyor olması

Alımlar genel olarak daimi olarak yapılacak olup, detayların ilan sahibi ile görüşülmesi önerilmektedir. İlanların içerisinde ek olarak birtakım farklı şartların aranabileceği unutulmamalıdır.

İlginizi çekebilecek diğer personel alım haberleri:

BAŞVURULAR NE ZAMANAKADAR DEVAM EDECEK

Başvuruda bulunup bekçi olarak çalışmak isteyenler belirtilen şartları taşıması halinde ilanların son başvuru tarihlerine kadar başvurularını yapabilecek. Son başvuru tarihleri ilanların sağ kısmında yer almaktadır. TC kimlik numarası ve şifrenizle birlikte İŞKUR'a giriş yaptığınızda açık iş ilanları üzerinden "Bekçi" araması yaptığınız zaman karşınıza çıkan ilanları inceleyebilirsiniz. Son başvuru tarihleri her ilan için değişebilir.