Felaket tellalı Baba Vanga’nın o kehanetinin gerçekleşmesine ÇOK AZ kaldı

Daha önceki dönemlerde yaptığı kehanet açıklamaları ile son yıllarda popüler bir hale gelen ünlü kahin Baba Vanga'nın bi kehaneti daha ortaya çıktı. Sosyal medyada felaket tellalı olarak adlandırılan Baba Vanga'nın o kehanetinin gerçekleşmesine az kaldı!
Felaket tellalı Baba Vanga’nın o kehanetinin gerçekleşmesine ÇOK AZ kaldı

Ünlü kahin Baba Vanga’nın kehanetleri, sosyal medyada paylaşılmaya devam ediliyor. Yaptığı tahminlerle dünyadaki herkesin dikkatin çeken ünlü ismin buğuna kadar söylediği kehanetlerin bazıları çıktı.

İddiaya göre ünlü kahinin en büyük kehanetlerinin birinin gerçekleşmesine az kaldı. Baba Vanga’ya göre dünyanın en önemli başkentlerinden biri kuşatılacak ve resmen dünyanın sonunu getiren, kıyameti kopartacak olan o silahı ABD üretecek! Vanga, bu kehanet için ortalama 43 yıl sonrasını işaret ediyor.

1996 YILINDA ÖLMÜŞTÜ

Küçük yaşlarda gözlerini kaybeden kahin Baba Vanga 1996 yılında hayatını kaybetmişti. Vefat etmesine rağmen, günümüzde pek çok kişi tarafından hala konuşulmaya devam ediliyor. Bulgar olan Baba Vanga’nın tahminleri herkes tarafından merak ediliyor.

225024.jpg

SADECE 43 YIL KALDI

Önümüzdeki yıl için (2024) Baba Vanga mali krizlerin ve suikastların yoğun olacağını iddia ediyor. Ancak asıl tehlike için 43 yıl sonrasına işaret ediliyor.

Gözleri görmeyen kahine göre 2066 yılında İtalya’nın başkenti Roma kuşatılacak. Ancak durum sadece bununla sona ermeyecek. ABD, önüne çıkan herkesi yok etmek ve engellemek için çevre yıkıcı adını verdiği bir silah kullanarak büyük felakete yol açabileceğini belirtiliyor.

Baba Vanga hayatını uzun zaman önce kaybetmesine rağmen kehanetleri olduğu iddia edilen söylemler bugün de konuşulmaya devam ediliyor. Vanga’nın bunları söyleyip söylemediği net değil. Ancak konuyla yakından ilgilenenler gelişmeleri ve kehanet iddialarını yakından takip ediyor.