O ilde sel tehlikesi sebebiyle eğitime bir gün ara verildi

Sinop ilinde bugün ve yarın kuvvetli yağış sebebiyle okullar bir günlüğünü tatil edildi. Sinop Valiliği sosyal medya hesapları üzerinden açıkladı.
O ilde sel tehlikesi sebebiyle eğitime bir gün ara verildi

Sinop Valiliği açıkladı. Valilik tarafından açıklanan bilgilere göre Sinop kent merkezinde ve Türkeli ilçesinde gök gürültülü yağış sebebiyle su baskınları yaşandı. Bu sebeple de Sinop ilinde eğitime bir gün ara verildi. İşte detaylar. 

Türkiye'de yaşanan son dakika haberlerinden ve uyarılardan anında haberdar olmak için www.usakgundem.com haber sitemizi takipte kalın. 

SİNOPTA EĞİTİME BİR GÜN ARA VERİLDİ

Yağış sebebiyle okulların bir gün tatil olduğunu duyuran Sinop Valiliği su baskınlarına karşı önlem alınması için de uyarılarda bulundu. Sinop Valiliği sosyal medya hesabı üzerinden yapmış oldukları açıklamada Sinopta kent genelinde bugün ve yarın gök gürültülü ve kuvvetli yağışların devam edeceği açıklnadı. Ayrıca vatandaşların sel, su baskını, dolu, yıldırım düşmesi ve heyelan gibi yaşanabilecek doğal afetlere karşı dikkatli olunması gerektiği açıklandı. 

VALİLİKTEN VATANDAŞLARA UYARI

Sinop Valiliği tarafından yapılan açıklamada kent genelinde bugün ve yarın yaşanacak olan kuvvetli yağış sebebiyle doğal afetlere karşı vatandaşların dikkatli olması uyarısı yapıldı. Yaşanabilecek sel, su baskını, dolu, heyelan ve yıldırım düşmesi gibi doğal afetlere karşı vatandaşların dikkatli olmaları istendi. İşlerinin olmaması durumunda evlerinden ayırılmamaları gerektiği açıklandı. 

Sinop il genelinde yaşanan yağışlar sebebiyle ise okullara bir gün ara verildiği de açıklandı. 

Son daikka Türikye haberlerinden haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. 

İlgili Haberler