O ilçede sağanak yağış sebebiyle eğitime bir gün ara verildi

Sinop'un bir ilçesinde okullar yarın için bir günlüğü tatil edildi. Valilik açıkladı.
O ilçede sağanak yağış sebebiyle eğitime bir gün ara verildi

Son dakika açıklanan habere göre Sinop'un Ayancık ilçesinde sağanak yağış sebebiyle eğitime bir gün ara verildiği açıklandı. Valilik tarafından yapılan açıklamada 6 Haziran 2023 Salı gününde beklenen sağanak yağış sebebiyle oluşabilecek olumsuz olaylara önlem amaçları eğitime bir gün ara verildiği açıklandı.

Sinop'un Ayancık ilçesinde eğitime bir gün ara verildiği Valilik tarafından açıklandı. Sinop'un ilçesi olan Ayancık'ta 6 Haziran 2023 Salı günü için eğitime ara verildi. Sağanak yağış neticesinde oluşabilecek olumsuzlukl sebebiyle ve olumsuz hava koşulları sebebiyle okullar yarın tatil edildi. 

OKULLAR BİR GÜNLÜĞÜNE TATİL EDİLDİ

Sinop Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre Sinop'un Ayancık ilçesinde 6 Haziran 2023 Salı günü tüm resmi ve özel okullar ile halk eğitim merkezlerindeki kurslar da dahil olmak üzere tüm eğitim kurumlarında okullar tatil edildi. Yarın yaşanacak olan sağanak yağış ve olumsuz hava koşulları sebebiyle önlemler alınmaya devam ediyor.

Sinop'un Ayancık ilçesinde sağanak yağış sebebiyle oluşabilecek olumsuzluklar sebebiyle yarın (6 Haziran 2023 Salı) okullar bir günlüğüne tatit edildi. 

Sinop Valiliği sosyal medya hesabı üzerinden okulların tatil edildiği açıklandı. 

Türkiye gündemine dair önemli açıklamalardan ve güncel bilgilerden anında hebardar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için Türkiye'yi ilgilendiren önemli gündem konularını yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. Bizi takip etmeyi unutmayın. 

İlgili Haberler