Adalet Bakanlığı 18 bin 305 personel alımı başvuru tarihleri ne zaman? Kadro dağılımı nasıl?

Adalet Bakanı Bozdağ geçtiğimiz gün 18 bin 305 personel alımı ilanını duyurdu. Peki başvurular ne zaman başlayacak? Kadro dağılımı nasıl olacak?
Adalet Bakanlığı 18 bin 305 personel alımı başvuru tarihleri ne zaman? Kadro dağılımı nasıl?

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ geçtiğimiz gün Adalet Bakanlığına 18 bin 305 personel alımı yapılacağını müjdelemişti. Bakan Bozdağ tarafından verilen bu haberin ardından alımlar ile ilgili detaylar vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki Adalet Bakanlığı 18 bin 305 personel alımı ne zaman başlayacak? Başvuru şartları nelerdir? İşte tüm bu soruların yanıtı haberimizde yer alıyor. 

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ tarafından yapılan açıklamada 18 bin 305 yeni personel alımı yapılacağı açıklandı. Yapılan bu açıklamanın ardından başvuru tarihleri, şartları ve kadro dağılımı gibi konular vatandaşlar tarafından merak edildi. Peki Adalet Bakanlığı personel alımı için başvurular ne zaman başlayacak? Başvuru şartları neler? Kadro dağılımı nasıl olacak?

ADALET BAKANLIĞI 18 BİN 305 PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ bakanlıkta istihdam edilmek üzere 18 bin 305 personel alımını şu cümleler ile duyurdu; "Yakında bunların mesleklerine göre dağılımı, müracaat tarihleri ve şartları Bakanlığımız tarafından ilan edilecektir.” şeklinde açıklandı. Personel alımına ilişkin ilan henüz yayınlanmadı. Bu alım için bakanlık tarafından ilan yayınlanır yayınlanmaz haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. 

KADRO DAĞILIMI NASIL OLACAK?

Adalet Bakanı Bozdağ kadro dağılımı için açıklama yaptı. Buna göre Bakan Bozdağ; "Personel Genel Müdürlüğü bünyesinde 9 bin 229, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde 8 bin 376, İcra Dairesi Başkanlığı bünyesinde 700 olmak üzere toplam 18 bin 305 personel alımı için ilana çıkıyoruz” dedi. 

İlgili Haberler