Bakan Bozdağ açıkladı! 18 bin 305 personel alımı yapılacak

Adalet Bakanı Bozdağ yeni personel alımı yapılacağını duyurdu.
Bakan Bozdağ açıkladı! 18 bin 305 personel alımı yapılacak

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ az önce müjdeyi verdi. Adalet Bakanlığına yeni personel alımı yapılacağını duyuran Bozdağ toplamda 18 bin 305 personel alımı yapılacağını açıkladı. 

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yapmış olduğu açıklamada yeni personel alımı ilanını bildirdi. Buna göre Adalet Bakanlığı olarak yakında peprsonel alım ilanı yapılacağını söyleyen Bakan Bozdağ toplamda 18 bin 200 personel alımı yapılacağını duyurdu. Bozdağ personel yakında personel alımı yapılacağı şu sözler ile duyurdu; "Adalet Bakanlığı olarak yakında personel alım ilanı açacağız. Toplamda 18 bin 200 personel alımı yapacağız." dedi.

18 BİN 200 PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Adalet Bakanlığında istihdam edilmek üzere toplamda 18 bin 200 adet personel alımı yapılacağını duyurdu. Yapılacak olan alımı dört gözle bekleyen adaylar ise ilanın ne zaman yayınlanacağını merak etti. Bakanlık tarafından söz konusu ilan yayınlanır yayınlanmaz sizler ile haber içeriğinde paylaşılacaktır. Bu tarz alım ilanlarınndan haberdar olmak için Uşa Gündem haber sitemizi takipte kalın.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ müjdeli haberi duyurdu. Buna göre Bakan Bozdağ; "Adalet Bakanlığı olarak yakında personel alım ilanı açacağız. Toplamda 18 bin 200 personel alımı yapacağız." şeklide ifadeler kullanarak haberi adayları duyurdu.

Uşak Gündem olarak bu tarz personel alımlarından sizleri haberdar etmek için çalışıyoruz. Sizlerde bu tarz haberlerden anında haberdar olmak için bizi takip etmeyi unutmayın. 

İlgili Haberler