2023 Adalet Bakanlığı personel alımı ne zaman başlayacak?

Adalet Bakanlığı personel alımlarının ne zaman yapılacağı adaylar tarafından merak ediliyor. Adalet Bakanı Bozdağ konu ile ilgili açıklama yaptı.
2023 Adalet Bakanlığı personel alımı ne zaman başlayacak?

Adalet Bakanlığı tarafından farklı kadro ve branşlarda toplamda 18 bin 305 personel alımı yapılacağı bakanlık tarafından açıklanmıştı. Alım yapılacağı konusunda açıklmanın ardından adaylar Adalet Bakanlığı alımlarının hangi tarihlerde başlayacağını merak etmeye ve araştırmaya başladı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ tarafından yapılan açıklamanın ardından alımların ne zaman başlayacağını merak eden vatandaşlar arama motorlarında bu sorunun yanıtı aramaya başladı. Peki 2023 Adalet Bakanlığı personel alımları ne zaman başlayacak?

ADALET BAKANLIĞI PERSONEL ALIMINDA KADRO VE BRANŞ DAĞILIMI

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ tarafından yapılan açıklamada kadro ve branş dağılımı ile ilgili açıklamalar yapılmıştır. Buna göre Bakan Bozdağ; "Personel Genel Müdürlüğü bünyesinde 9 bin 229, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde 8 bin 376, İcra Dairesi Başkanlığı bünyesinde 700 olmak üzere toplam 18 bin 305 personel alımı için ilana çıkıyoruz" ifadelerini kullandı. Peki Adalet Bakanı personel alımları ne zaman başlayacak? Başvuru tarihleri ne zaman?

ADALET BAKANI PERSONEL ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ NE ZAMAN?

Adalet Bakanlığı tarafından yapılan personel alımı ilanına göre Bekir Bozdağ yakın zamanda alımların olacağını ifade etmişti. Bozdağ ;"Yakında bunların mesleklerine göre dağılımı, müracaat tarihleri ve şartları Bakanlığımız tarafından ilan edilecektir." ifadelerini kullandı. Bakanlık tarafından yapılan başvuru bilgilerinden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Bu bilgi yayınlanır yayınlanmaz haber içeriğimize eklenecektir. 

İlgili Haberler