Youtube'dan bir ilk! Artık oyun oynanabilecek

Youtube kullanıcıları duyunca çok sevinecek. Şu anda test aşamasında olan bu özellik ile artık uygulama üzerinden oyun oynamak mümkün olacak.
Youtube'dan bir ilk! Artık oyun oynanabilecek

Youtube kullanıcılarına güzel haber geldi. Youtube'da ilk kez oyun oynamak mümkün olacak. Peki hangi oyunlar olacak? İşte detaylar haberimizde yer alıyor.

ABD merkezli teknoloji şirketi Google tarafından sunulan Youtube video izleme uygulaması üzerinden artık oyun oynama da mümkün hale geliyor. Peki nasıl? Gelen haberlere göre Youtube tarafından basit oyunlar yüklenmesi hedefleniyor. Planlanan bu yeni özellik firmanın kendisine yeni bir gelir kapısı açmak için fikirler ortaya attığını gösteriyor.

Bu özellik ile Google Youtube'a basit oyunlar getirmeyi planlıyor. Oyunlara hem mobil üzerinden hem de masaüstü üzerinden erişmek mümkün olacak.

YOUTUBE'DAN BİR İLK! OYUN OYNAMAK MÜMKÜN OLACAK

Youtube yeni özelliğini duyurdu. Google tarafından Youtube gelirlerini arttırmak amacıyla yeni bir özellik duyuruldu. Buna göre çevrimiçi oyunlar getirilecek. Playables adlı yeni ürünün şu anda test aşamasında olduğu ortaya  çıktı. Google bu konudaki çalışmalarını hala sürdürüyor. Bu özelliğin test aşamasının ardından ise tüm kullanıcılar tarafından kullanılmaya başlanması bekleniyor.

Şu anda bu uygulama test aşamasında. Ayrıca kullanıma başlandığı zaman hem mobil üzerinden hem de masaüstü üzerinden kullanmak mümkün olacak. Artık Youtube'da oyun oynamak mümkün hale geliyor.

Ayrıca test aşamasında olan bu özellik şu anda sayılı kullanıcı tarafından kullanılıyor. Ayrıca birkaç oyun kullanıcıları sunulmuştur. Stack bounce adlı oyun büyük ihtimalle Youtube üzerinden açılacak oyunlar arasında yer alacak gibi duruyor. Düşen gelirleri artırmak için yeni çalışmalar yapılmaya devam ediyor.

Sizde bu tarz teknoloji haberlerinden anında habedar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyoruz ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. 

İlgili Haberler